Електронний довідник малярних валиків

Про матеріал
Даний матеріал буде корисним для використання на уроках спецтехнології та виробничого навчання з професії "Маляр" професійно-технічних навчальних закладів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розробиламайстер в/н. Майданюк І. В. Електронний довідник малярних валиків (ЕДМВ)

Номер слайду 2

Е Д М В Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки з шубкою білого хутра. Швидкоз'ємний професійний малярний валик

Номер слайду 3

Е Д М В Швидкоз'ємний професійний малярний валик Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна і насадки з поролоновою шубкою без швів.

Номер слайду 4

Е Д М В Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та кутової насадки. Робоча поверхня шубки може бути виготовлена із штучного хутра, поролону або велюру. Кутовий малярний валик призначений для швидкого фарбування внутрішніх кутів будинків і приміщень. Малярний кутовий валик

Номер слайду 5

Е Д М В Малярний валик структурний (коричневий). Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки з шубкою. Фарбувальна шубка виготовлена з пористого поролону високої щільності і має рельєфну поверхню, завдяки чому застосування даного валика призводить до створення структурних покриттів.

Номер слайду 6

Е Д М В Малярний валик структурний (жовтий). Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки з шубкою. Шубка валика виготовлена з грубої поліефірної піни гладкої структури. Застосовується для створення гладких і декоративних поверхонь водоемульсійними та акриловими фарбами.

Номер слайду 7

Е Д М В Малярний валик структурний (чорний). Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки з шубкою. Шубка валика виготовлена з грубої поліефірної піни гладкої структури. Застосовується для створення гладких і декоративних поверхонь водоемульсійними та акриловими фарбами. Допустима робота в агресивному середовищі.

Номер слайду 8

Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна і велюрової насадки. Використовується для фінішного фарбування акриловими фарбами та лаками. Е Д М В Малярний валик з велюровою робочою поверхнею.

Номер слайду 9

Е Д М В Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки з шубкою. Шубка може бути виготовлена з натуральної шкіри або губки, м'якого пластику або поролону і обов ‘язково мати структуровану поверхню. Валик Рельєфний

Номер слайду 10

Е Д М В Валик фактурний Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки. Використовують для створення декоративного малюнку і структури на поверхні.

Номер слайду 11

Е Д М В Валик фактурний Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та насадки. Використовують для створення декоративного малюнку і структури на поверхні.

Номер слайду 12

Валик для підлоги. Е Д М В Складається з: ручки та подушечки прямокутрої форми. Подушечка має короткий ворс. Використовують для фарбування підлог.

Номер слайду 13

Е Д М В Валик - ножиціЗавдяки своїй хитрій конструкції незамінні при фарбуванні різних труб, балконних і сходових огорож та інших об'єктів.

Номер слайду 14

Валик для труб. Е Д М В Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та трьох рухомих кільцеподібних насадки з шубкою. Шубка виготовлена з поліакрилу на тканинній основі. Використовують валик для фарбування труб водорозчинними дисперсійними фарбами, емалели, грунтовками з додаванням акрилових, латексних сміл.

Номер слайду 15

Е Д М В Складається: з пластмасової ручки, обмежувача та насадки з шубкою. Його використання дозволяє чітко та рівно прокрасити стики між стелею і стіною, стіною і підлогою без використання малярного скотчу. Валик Акку - Браш

Номер слайду 16

Валик фільончастий. Е Д М В Використовують валик для витягування фільонок. З його допомогою можно швидко і рівно протягнути пряму і рівну лінію.

Номер слайду 17

Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та гумової насадки. Використовують для розгладження, прокатування шпалер, видалення повітря з-під полотна шпалер. Валик гумовий. Е Д М В

Номер слайду 18

Складається: з пластмасової ручки, металевого коліна та конусоподібної насадки 40 мм. Використовують для згладжування швів між шпалерами. Валик прижемний. Е Д М В

pptx
Додав(-ла)
Майданюк Ірина
Додано
22 червня 2023
Переглядів
114
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку