Електронний посібник з креслення ( презентация) частина 3

Про матеріал

•Розширення і поглиблення знань учнів, відповідає програмі дисципліни “Технічне креслення" , що вивчається при підготовці верстатників широкого профілю у професійно-технічних училищах машинобудівного напрямку . Доступність і простота викладеного матеріалу поряд з глибиною змісту забезпечать учням успішність в освоєнні методики вирішення завдань з усіх тем. В кінці деяких тем є питання для контролю знань учнів . Посібник може бути корисним викладачам, які працюють в училищах.

•Завдання: вчити працювати учнів з інформаційно-комунікаційними технологіям , які є додатковим засобом отримання необхідної інформації, досліджуючи проблему створення креслень з різних тем.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила оформлення креслень Формати Основні написи Маштаби

Номер слайду 2

Формати Креслення та інші конструкторські документи промисловості та будівництва виконують на аркушах певних розмірів - форматах. 2 типу форматів: основний і додатковий. Основні формати виходять послідовним розподілом паралельно меншій стороні. Додатковий формат виходить шляхом збільшення основного в n разів.

Номер слайду 3

Основні формати

Номер слайду 4

А4 А4 А4 А4 А4 Формат А4 Ч 5 Додаткові формати

Номер слайду 5

Маштаб Маштаб - це відношення лінійних розмірів на кресленні до дійсних розмірів якогось предмета. Існує 3 види маштабів: 1.Зменшення М 1:2 М 1:2,5 М 1:4 2.Збільшення М 2:1 М 2,5:1 М 4:1 3. Натуральний М 1:1 Незалежно від виду маштабу на кресленні ставлять дійсні розміри.

Номер слайду 6

185 135 20 15 40 55 40 35 14 8 Послідовність побудови Основного напису Перевірив Креслив 15.9.11 ПТУ-2 група 2 Назва детали Матеріал 1 : 1 № 2 Петров Н.

ppt
Пов’язані теми
Технології, Розробки уроків
Додано
10 липня 2019
Переглядів
1270
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку