Етапи замкнутого циклу технологічного процесу

Про матеріал
Етапи замкнутого циклу технологічного процесу. Основні поняття. Презентаційний матеріал.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Етапи замкнутого циклу технологічного процесу

Номер слайду 2

Попередній етапоперації виявлення, оцінювання і ранжирування соціальних проблем; з'ясування сукупності факторів, що обумовили їх виникнення; уточнюються критерії дієвості й ефективності діяльності соціальних служб при вирішенні означеної конкретної соціальної проблеми.

Номер слайду 3

Етап визначення мети первинне формулювання цільової настанови діяльності фахівців і організаторів соціальної роботи Мета зумовлює вибір можливих засобів і способів її досягнення, визначає напрям пошуку інформації про умови і соціальне оточення клієнтів. Мета має бути сформульована ясно і конкретно; вона повинна бути зрозумілою для конкретних виконавців. З одержанням додаткової інформації вона може коректуватися, уточнюватися, модифікуватися і навіть цілком змінюватися.

Номер слайду 4

 Етап обробки інформації пошук додаткових джерел інформації, збір і систематизація інформації, її аналіз і узагальнення Висновки, що випливають з результатів аналітичної роботи, становлять змістовну базу для уточнення мети і завдань, для вироблення програми дій, визначення змісту, організаційних форм і методів соціальної роботи.

Номер слайду 5

Етап процедурно-організаційної роботипослідовна реалізація намічених програмою заходів соціального впливу конкретними виконавцями в визначений час і терміни; зіставлення і порівняння результатів із критеріями успішності соціальної роботи.

Номер слайду 6

 Контрольно-аналітичний етап роботи Завершальний етап технологічного циклу, на якому організатори соціальної роботи:аналізують підсумки діяльності фахівців;виявляють фактори, що сприяли позитивному вирішенню соціальних проблем; з'ясовують причини, що заважали успішному розв'язанню завдань соціальної роботи;окреслюють шляхи усунення цих причин надалі.

pptx
Додав(-ла)
Bilotil Myroslava
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
11 жовтня 2020
Переглядів
413
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку