ФЛЮЇД АРТ – АКРИЛОВА ЗАЛИВКА, ЯК СУЧАСНА ТЕХНІКА АРТ-ТЕРАПІЇ

Про матеріал
Fluid Art (Флюїд Арт) - це новий напрямок в абстрактного живопису. У перекладі fluid означає рідкий, art - мистецтво.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФЛЮЇД АРТ – АКРИЛОВА ЗАЛИВКА, ЯК СУЧАСНА ТЕХНІКА АРТ-ТЕРАПІЇ

Номер слайду 2

Fluid Art (Флюїд Арт) - це новий напрямок в абстрактного живопису. У перекладі fluid означає рідкий, art - мистецтво. Техніка являє собою особливий різновид абстракціонізму, в якому не існує певних сюжетів. В Україні вона з'явилася відносно недавно, але вже стала популярною як у художників, так і в психологів.

Номер слайду 3

Намальована картина методом Fluid Art є відображенням внутрішнього світу людини і його стану душі. Щоб створити її, не потрібно володіти особливими навичками малювання. Процес нанесення фарб схожий з медитацію. З кожним рухом на полотні залишаються дивовижні візерунки, барвисті плями, витончені лінії і хитромудрі форми.

Номер слайду 4

Малювання рідким акрилом сприяє розвитку творчих нахилів. Кожне створене зображення викликає бажання створювати нові творіння. Техніка малювання рідким акрилом рекомендована тим, хто страждає безсонням і часто переносить стреси. Вона допомагає більш коректно висловлювати свої думки і життєву позицію. Користь методу Fluid Art

Номер слайду 5

Чудово підходить для початківців. Для роботи в техніці Флюїд Арт необов'язково мати навички малювання і досвід роботи з фарбами. Будь-хто може займатися цим хобі собі на втіху і отримувати результати у вигляді прекрасних картин. Не потребує великої кількості інструментів і матеріалів. Не забирає багато часу. Щоб намалювати картину рідким акрилом, вистачить і півгодини.

Номер слайду 6

Немає меж для творчості і фантазії. Акрилова заливка - це, в першу чергу, дуже творчий і цікавий процес. Неймовірно захоплює змішувати різні акрилові фарби і бачити, як вашими руками створюється справжній витвір мистецтва. Різноманітність технік дає величезне поле для творчості - з Флюїд Арт вам точно не стане нудно.

Номер слайду 7

Арт-терапія. Флюїд Арт - ідеальний приклад живопису в якості медитації. Заливка, змішування, нашарування квітів, плавні перетікання фарби природним чином сприяють медитації. Мистецтво і медитація роблять одне і те ж: заспокоюють розум і тіло здоровим позитивним чином.

Номер слайду 8

Техніка акрилової заливкиІснує велика різноманітність різних технік Флюїд Арт, але для початку рекомендується освоїти три основні техніки - заливка калюжами (Puddle Pour), брудна заливка (Dirty Pour) і перевернутий стакан (Flip Cup).

Номер слайду 9

Для того, щоб стати творцем абстрактних картин, необхідні наступні матеріали:• акрилові фарби (колер); • полотно; • одноразові пластикові стаканчики; • дерев’яні палички; • силикон; • серветки;• підстилка на стіл.

Номер слайду 10

Нанесення фарб на полотно методом Флюїд Арт - це дивовижний і дуже захоплюючий процес. Нормалізує емоційний стан і дозволяє позбутися від негативу.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Майстер-класи
Додано
13 січня 2021
Переглядів
1217
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку