Фотоквест "Про дорожній рух"

Про матеріал
Мета:  привернути увагу дітей до важливих понять у правилах дорожнього руху;  сприяти розвитку мислення та фантазії, пам’яті, навичок поведінки на дорозі, творчого підходу до справи;  виховувати повагу до оточуючих, здогадливість, спостережливість, дисциплінованість, відповідальність за збереження власного життя. Форма проведення: дистанційна або очна Обладнання:гаджети у дітей з можливістю створення фото та доступу до мережі інтернет
Перегляд файлу

Назарівська загальноосвітня філія Карлівського ЗЗСО

Соколівської сільської ради Кіровоградської області

 

 

 

 

 

Фото-квест

«Правила безпечного дорожнього руху»

 

Підготувала:

Вчитель інформатики

Апостолова А.С.

Мета:

       привернути увагу дітей до важливих понять у правилах дорожнього руху;

       сприяти розвитку мислення та фантазії, пам’яті, навичок поведінки на дорозі, творчого підходу до справи;

       виховувати повагу до оточуючих, здогадливість, спостережливість, дисциплінованість, відповідальність за збереження власного життя.
 

Форма проведення: дистанційна в межах тижня повторення правил дорожнього руху

 

Обладнання:гаджети у дітей з можливістю створення фото та доступу до мережі інтернет

 

Вступне слово для дітей:Діти, ви є школярами. Щодня ви поспішаєте до школи, долаючи на своєму шляху такі перешкоди, як дорога, по якій рухаються автомобілі. Вони наші друзі і помічники, адже допомагають перевозити вантажі, доставляють продукти, меблі, будматеріали. Але дружба з автомобілями відбувається тільки тоді, коли ми, пішоходи, будемо поважати і дотримуватися грамоти доріг - правил дорожнього руху. 

 

Інструкція для учнів:

Ви отримуєте 12 завдань: загадки та ребуси. Всі відгадки стосуються понять дорожнього руху. Після того як ви розгадаєте загадку ви маєте знайти цей предмет у реальному житті. Або якщо поблизу цього предмету немає, то намалювати (або будь яким чином створити) і сфотографувати його. Всі фотографії потрібно надіслати вчителю впродовж тижня. Кожна фотографія приносить 1 бал. Виконання всіх завдань приносить вам 12 з інформатики.

 

 

 

 

 

 

Завдання:

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
28 жовтня 2023
Переглядів
325
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку