Фотоквест "Стежинами рідного краю"

Про матеріал
Фотоквест "Стежинами рідного краю" - це матеріали, які можна використати для проведення тижня історії та географії. Дітям подобається. Також питання можна підлаштувати під історію свого населеного пункту.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФОТОКВЕСТДо тижня історії та географії «Стежинами рідного краю»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

ЗАПИТАННЯ 1 Своє … люблю я дуже. Про нього інформацію у книзі я знайду і швиденько фото з цією книгою зроблю!

Номер слайду 4

ЗАПИТАННЯ 2 Що ж то за стрічка голуба змійкою в’ється з нашого села? Старезні верби – від сонця захищають, а чарівні соловейки їй пісні співають? Ану скоріш зроби ти селфі біля неї !

Номер слайду 5

ЗАПИТАННЯ 3 Фото біля пам’ятки цієї ти зроби і швиденько надісли!Більше ста літ має, ще й царів двох пам’ятає: Олександра і Миколу, бо дали їй допомогу!

Номер слайду 6

ЗАПИТАННЯ 4 Старовинні речі, мисник біля печі і дзьобата кочерга…Де знаходиться вона?Таку кімнатку в школі в нас знайди і фото у відповідь ти надішли!

Номер слайду 7

ЗАПИТАННЯ 5 Чудес багато має Україна. Такі є, які створила людина,а також є природні чудеса. Навколо нас куди не глянь краса!Одне з семи (природніх) чудес України знайди і фото надісли!

Номер слайду 8

ЗАПИТАННЯ 6 А зараз рукотворне чудо ти знайди (архітектурна споруда)і програму фотошопу увімки. Вперед! Вже майже все готово. Фото надсилай!

Номер слайду 9

ЗАПИТАННЯ 7 Навколо нас речей багато. Тверді, м’які, солодкі, деревяні, олов’яні… Перелік нескінченний … Що тобі сподобається найбільше, з того виклади слово «історія» та «географія» і скоріш за друга надсилай!

Номер слайду 10

ЗАПИТАННЯ 8 Всі ми мрійники завзяті: Артем хоче піднятися у гори, Віка з’їздити на море, а Оксана – … . Доповніть речення та зробіть фото із своєю «мрією» (місто, географічний об’єкт, який хотіли б відвідати, історична пам’ятка та ін.)

Номер слайду 11

ЗАПИТАННЯ 9 Молодець! Ну майже все…Історію та географію любите Ви друзі! Ану скоріш спіймайте вчителя, який кожен день відкриває Вам нові сторінки цих дивовижних предметів! Селфі зробіть та надішліть!

pptx
Додано
20 лютого 2022
Переглядів
464
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку