Фразіологічний диктант "Показання світлофорів"

Про матеріал
Всі матеріали складені на основі «Інструкції з сигналізації на залізницях України» , затвердженою наказом Міністра транспорту та зв’язку України від 23.06.2008 №747. Диктант допомагає здобувачам освіти при самоперевірці засвоєння матеріалу згідно програми курсу при вивченні розділу «Інструкції з сигналізації на залізницях України». Для спецдисципліни завдання мають однорівневий характер, тобто список завдань є обов’язковим. Обов’язковий рівень забезпечує базові знання для будь-якого учня.
Перегляд файлу

 

ТЕМА: Показання світлофорів. (Вхідних, вихідних).

«Фразеологічний диктант» - необхідно завершити речення. Необхідно вставити необхідні слова: звідки куди слідує поїзд; швидкість прослідування; колія; наступний світлофор.

1.Вхідний.

Дозволяється поїзду слідувати з перегону на….. із зменшеною швидкістю, по ….. колії і готовністю зупинитися, наступний світлофор….

2.Вхідний.

Дозволяється поїзду слідувати з …. на станцію, по ….. колії, зі ……швидкістю і готовністю зупинитися, наступний світлофор (маршрутний або вихідний) закритий. 

 

Безымянный 3.Вихідний.

 Дозволяється поїзду слідувати зі станції на…., із…. швидкістю, на бокову колію, наступний…. світлофор.

 

4.Вихідний.

Дозволяється поїзду слідувати……., по….. колії, зі встановленою швидкістю, наступний світлофор…….

5.Вихідний.

Дозволяється поїзду слідувати зі станції на перегін, із….. швидкістю, по… колії і готовністю зупинитися, наступний світлофор.

r2_3aan 6.Вхідний.

 Дозволяється поїзду слідувати з перегону  на….., зі швидкістю на бокову колію, наступний світлофор…… (маршрутний або вихідний) і вимагає проходження його з швидкістю не більше 60 км/год.

 

R2_3v7.Вхідний.

Дозволяється поїзду слідувати  з….., зі швидкістю, на бокову колію з готовністю зупинитися, наступний світлофор…..

 

?id=950088. Вхідний.

Дозволяється слідувати з перегону на станцію, на …. колії з особливою пильністю, із швидкістю до маршрутного світлофора з…. вогнем.

 

r2_2a 9.Вхідний.

Дозволяється поїзду слідувати з, по головній колії, зі встановленою швидкістю, наступний світлофор () відкритий і вимагає проходження його із зменшеною швидкістю.

 

?id=9501110.Запрошувальний сигнал.

Дозволяє поїзду проїхати світлофор:…… з вогнем, або… вогнем, зі швидкістю з особливою пильністю і готовністю зупинитися, якщо зустрінеться перешкода для подальшого руху.

 

R2_3v 11.Вхідний.

 Дозволяється поїзду слідувати з…..на станцію, зі швидкістю….. 80 км/год, на бокову колію, наступний світлофор… (маршрутний або вихідний) і вимагає проходження його із зменшеною швидкістю.

 

?id=95007 12.Вхідний.

Дозволяється поїзду слідувати з перегону на….., по ….. колії, зі встановленою швидкістю, настінний |світлофор (маршрутний або вихідний)….

 

docx
Додано
27 травня 2022
Переглядів
125
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку