Функціонал тестування у школі (фотофіксація).

Про матеріал
Презентувати функціонал тестування на нараді у школі (фотофіксація). -
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація)Вчитель: Горват Олена Василівна. Онлайн-тести для учнів та вчителів на платформі “НА УРОК”

Номер слайду 2

Освітній проект «На Урок»НА УРОК допомагає:24/7 НАВЧАТИЗНАХОДИТИДОСЛІДЖУВАТИСПІЛКУВАТИСЬТЕСТУВАТИНАВЧАТИСЬДІЛИТИСЬРОЗВИВАТИСЬ

Номер слайду 3

Інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома. Онлайн-тести «На Урок» – сучасно та цікаво!

Номер слайду 4

Робота в режимі реального часу. Формування матеріалів для тематичного контролю знань, для інтерактивної взаємодії під час уроку. Оцінювання роботи за 12-бальною, відсотковою та індивідуальною шкалою. Трансформація будь-якого тесту у флеш-картки або у формат гри «Відповідності». Використання власних тестів або 2 млн онлайн-тестів колег, які зберігаються в БібліотеціМожливість трансформації шрифтів для дітей з дислексією. Збереження результатів тестувань в особистому кабінеті вчителя з можливістю їх експорту. Покрокові інструкції та Служба підтримки для ефективної роботи з сервісом. Можливості онлайн-тестів «На Урок»:

Номер слайду 5

достатньо всього декількох натискань, аби розпочати роботу; можна самостійно регулювати кількість учасників, залучених до роботи, та час виконання завдань; прогрес роботи відображається автоматично і миттєво; до роботи залучається весь клас; тести можна виконувати на ПК та смартфоні прямо в кабінеті. Онлайн-тести «На Урок» Можна відслідковувати перебіг роботи в режимі реального часу:

Номер слайду 6

ТРИ КРОКИ

Номер слайду 7

Базовий рівень Практик Експерт        Інноватор Онлайн-тести «На Урок» Можна отримати безкоштовні сертифікати чотирьох рівнів за створення тестів:

Номер слайду 8

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Соколенко Єлизавета Михайлівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
4 травня 2023
Переглядів
224
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку