" Г.Удовиченко "Рідний дім". Презентація.

Про матеріал
Презентація допомагає ввійти в тему "Сім'я". Надає певну інформацію. Допомагає у розвитку мовлення. Наштовхує на усвідомлення, як важливо мати щасливу сім'ю. Особливо у наш час. Сім'я - це початок щасливого майбутнього держави, її процвітання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«В сім’ю, де лад, щастя дорогу не забуває»Найдорожче, що ми маєм, — це дружна і міцна сім’я. Галина Удовиченко «Рідний дім»Жанр : вірш. Тема : цінність сім‘ї та рідного дому.

Номер слайду 2

Найрідніша, наймиліша,всіх вона нас пестить, тішить,завжди скрізь буває з нами. Відгадайте: хто це? Сильний, добрий, справедливий,біля нього ми щасливі. Знає, вміє він багато. Гордимось, бо це наш…Загадки

Номер слайду 3

15 травня ми відзначаємо Міжнародний день сім'ї. Його заснувала Генеральна Асамблея ООН ще в 1993 році. 70 % українців вважають сім’ю найбільшою цінністю в житті.– Дерево тримається корінням, а людина сім’єю.– Шануй батька та Бога – буде тобі всюди дорога. - У сім’ї дружать – живуть не тужать.– У своєму домі і стіни допомагають. Кожного року 8 липня в Україні святкують День сім’ї.

Номер слайду 4

Сенкан. Сім’я.…, … .…, …, … . Роди́на.… … … … .

Номер слайду 5

Написати ознаки щасливої родини на квітах, скласти віночокза зразком. Розуміти одні одних. Поважати кожного у сім’їРазомпроводити час. Багатоспілкуватися……

Номер слайду 6

Здорова родина – квітуча Україна!

Номер слайду 7

Пісня Н. Май «Родина» Віра надія любов

pptx
Додано
9 травня 2022
Переглядів
1160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку