"Гарячі страви з сиру"

Про матеріал
За способом теплової обробки страви з сиру поділяють на варені, смажені і запечені. До варених належать сирні галушки; до смажених – сирники, пончики, сирні кільця, зрази; до запечених – запіканки і бабки. Сирники готують солодкими з цукром (15 г) і ваніліном та без цукру. Без цукру готують сирники з додаванням вареної картоплі, квасолі, припущеної моркви. Сир протирають, додають дві третини норми борошна, розтерті з цукром яйця, сіль, попередньо розчинений у воді ванілін (0,02 г на порцію) і добре перемішують.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Гарячі страви з сиру.

Номер слайду 2

“Сирники” Вам знадобиться: Сир – 300 гр.; Цукор – 100 гр.; Мука – 300 гр.; Сметана – 300 гр.; Яйця – 2 шт.

Номер слайду 3

Рецепт приготування “Сирників” Змішати сир, яйце, цукор, додати борошно і добре розмішати. Змоченою у воді столовою ложкою набрати сирну масу, обваляти з усіх боків у борошні і сформувати круглий або овальний биток. Смажити сирники на розігрітій з рослинним маслом сковороді з двох сторін до готовності. Подавати сирники зі сметаною або варенням.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Дякую за увагу!

ppt
Додано
30 березня 2020
Переглядів
1422
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку