"Генерація швидких ігор за допомогою GPT"

Про матеріал
Використання швидких ігор на уроках англійської мови створенних за допомогою GPT. Приклади завдань, згенерованих штучним інтелектом, які можна використовувати на уроках англійської мови в синхронному та асинхронному ркежимах. Розвиток мовних навичок (читання, письма, говоріння, аудіювання) за допомогою штучного інтелекту. Що таке чат GPT і як з ним спілкуватись.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

"Генерація швидких ігор за допомогою GPT"ЗП(ПТ) О «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ТА АГРОТЕХНІЧНОГО СЕРВІСУ»Євгенія БАРАМИКОВА

Номер слайду 2

30 листопада 2022 року компанія Open. AI представила нейромережу Chat. GPT, і з того часу вона розірвала інтернет. Chat. GPT — це чат-бот, який відповідає на складні питання у діалоговому режимі. Штучний інтелект має величезний потенціал застосування в системі освіти.

Номер слайду 3

Як можна використовувати АІ та Chat. GPT?

Номер слайду 4

Генерація ідей. Глосарій та підбірка слів. Створення різних типів завдань. Допоміжні функції

Номер слайду 5

Звісно, перше, з чим може допомогти ця програма — це генерування ідей. Вони необовʼязково будуть оригінальними, однак можуть допомогти зрушити з мертвої точки та наштовхнути на власні задуми на основі запропонованих відповідей чат-бота. Наприклад, я попросили чат згенерувати 5 ідей для уроку на тему «Health an Environment»:

Номер слайду 6

Оскільки перше, про що згадав Chat. GPT, — це вправи для розширення словникового запасу учнів, то пропонуємо створити словник-основу для нашого уроку з тематикою уроку!

Номер слайду 7

Крім того, GPT може згенерувати:підбірку ідіом зі значеннями;дати чіткі визначення для термінів, які ви самостійно підібрали на урок;приклади використання списку слів у реченнях;відсортувати ваші підбірки у будь-якому зручному порядку;надати перелік ресурсів для створення flashcards.

Номер слайду 8

Створення різних типів завданьтести,gap-fill sentences,відкриті запитання для обговорення,завдання на пошук відповідностей,завдання з одним зайвим варіантом,та інші типи вправ, які регулярно використовує вчитель.

Номер слайду 9

Обравши необхідний ресурс (текст чи аудіозапис), ви можете попросити чат-бот згенерувати питання для аудіювання чи перевірки розуміння прочитаного. Ми, наприклад, обрали цікавий запис про міграцію птахів і попросили чат створити 6 тестових запитань для уроку. Погляньмо, що з цього вийшло:

Номер слайду 10

Крім генерування готових матеріалів, чат-бот може працювати на основі тих даних, які зібрали для уроку ви самостійно. Таким чином ви можете за допомогою Chat. GPT сформувати:таблицю,тест,діалог,історію,груна основі тих слів, конструкцій чи тем, які необхідні саме вам.

Номер слайду 11

https://www.gptgame.app/ Мова: англійська. Реєстрація на сайті: не треба. Умови: безкоштовно. Чат GPT

Номер слайду 12

GPTGame працює на базі звичайного GPT - опишіть основний концепт гри і він видасть, створить її та покаже код, який можна використовувати у своїх проєктах.

pptx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
29 травня
Переглядів
58
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку