Голуб миру в техниці "Орігамі"

Про матеріал
Історичні відомості про голубів, їх особливості. Цінність голубів. Складання з паперу "Голуба миру"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Голуб миру в техніці “Оригамі”

Номер слайду 2

Цікава інформація Голуб з давніх часів вважається птахом світу. Він зображений у вигляді пам’ятника більш ніж в 30 містах планети.

Номер слайду 3

. Відомі історичні особистості, такі як Чингісхан, Юлій Цезар та інші, використовували голубів для доставки повідомлень. В 11-12 століттях голуб мав ту цінність, що і чистокровний жеребець, адже не було на той момент ні пошти, ні телефонів.

Номер слайду 4

12 Виготовляємо квадрат. Згинаємо пополам, щоб утворився трикутник.

Номер слайду 5

Чому багато голуби не сидять на деревах? На стовпах, карнизах і дахах будинків, на землі, бордюрах і навіть на людину – будь ласка, скільки завгодно. Але чомусь ці міські птахи ігнорують гілки дерев, які причини такої поведінки? Це можна пояснити тим, що природне середовище проживання скельних голубів, диких предків наших міських голубів, – скелясті гори. Вони знаходяться вдома на скелях, а бетонні будівлі і мости є для них підходящою альтернативою. У дикій природі голуби роблять гнізда на високих скелястих кручах. Високі будівлі нагадують голубам природні місця гніздування.

Номер слайду 6

343. Підняти кути догори.4. Бокові кути вігнути всередену.

Номер слайду 7

У природі є 35 видів голубів. А ось порід набагато більше – понад 800. Багато з них були виведені людиною. Ця цифра ще раз підтверджує популярність птахів, адже декоративні голуби дуже красиві і різноманітні. Сизий голуб, названий найпоширенішим, зустрічається на всіх континентах. Є дані, що людина змогла приручити його більше 5 000 років тому.

Номер слайду 8

565. Скласти виріб пополам.6. Відгинаємо крила догори, загинаємо кут всередину, утворюючи дзьоб пташки

Номер слайду 9

pptx
Додано
29 грудня 2022
Переглядів
980
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку