Готуємось до ЗНО з 6 класу . "Числівник"

Про матеріал
Ця презентація стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання з теми "Числівник " та підготуватись до ЗНО .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

З 6 КЛАСУ

Номер слайду 2

Зо́внішнє незале́жне оці́нювання (ЗНО) — іспити для вступу до вишів в Україні. Комплекс організаційних процедур (передусім — тестування) спрямований на визначення рівня навчальних досягнень випускників середніх навчальних закладів при їхньому вступі до закладів вищої освіти.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

ШЕСТИКЛАСНИКУ, ТИ СМІЛИВО КРОКУЄШ ДО УСПІХУ, адже ГАРНО ВИКОНУЄШ ЗАВДАННЯ. Успіх любить завзятих.

Номер слайду 13

ОПРАЦЮВАТИ САМОСТІЙНО ЗНО Числівник Прочитайте речення з пропущеними словосполученнями. До початку матчу лишається ..., але вже понад ... уклали контракти з ... Правильним є варіант послідовного заповнення пропусків. А півтора місяця, сто телеканалів, тисячею двомастами рекламодавцями. Б півтора місяці, ста телеканалів, тисячею двомастами рекламодавцями. В півтора місяця, ста телеканалів, тисячею двомастами рекламодавців. Г півтора місяці, сто телеканалів, тисяча двісті рекламодавцями. Д півтори місяці, сто телеканалів, тисяча двомастами рекламодавцями

Номер слайду 14

2. НЕПРАВИЛЬНО утворено відмінкову форму числівника в реченніА Деякі представники лускатих плазунів мають хребет із чотирьохсот однакових хребців. Б Відомо близько двохсот двадцяти видів черепах із кістковим панциром, у якому міститься тулуб. В Досліджено, що швидкість польоту бабки може сягати ста п’ятдесяти кілометрів за годину. Г Динозаври були панівною групою тварин близько шестидесяти мільйонів років тому.

Номер слайду 15

3. Помилково утворено форму числівника в реченніА Прогнозують, що до кінця наступного року довжина велосипедних шляхів у місті Лева сягатиме близько ста шістдесяти кілометрів. Б В Івано-Франківську майданчики біля магазинів радять облаштувати велотримачами з п‘ятьма - десятьма місцями. В В Одесі довжина велодоріжки з асфальтовим покриттям становить близько трьохсот метрів. Г Київська влада планує впродовж наступних років потішити містян шестистами кілометрами доріжок для велосипедистів. Д У Новій Зеландії є кінотеатр просто неба для охочих «спалити» близько п’ятисот калорій за годину: хочеш подивитися фільм - крути педалі на велотренажері. 

Номер слайду 16

http://interactive.ranok.com.ua/theme/contentview/zovnshn-nezalezhne-otsnyuvannya/ykranska-mova-nteraktivniyi-dovdnik-praktikym-z-testami-m-ltvnova-s-g-bytko-yu-o-garyunova-z-r-tishcenko/zanyattya-7-chislvnik/zanyattya-7-chislvnik

pptx
Додано
16 грудня 2021
Переглядів
483
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку