"Графічний редактор Paint.net. Казкова бджілка"

Про матеріал
В даній розробці представлені покрокові дії для роботи в гафічному редакторі Paint.net. Для учнів 3-6 клас
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Графічний редактор PAINT. NETКАЗКОВА БДЖІЛКА

Номер слайду 2

Крок 1 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Овальне виділення із затисненою клавішею Shift малюємо круг. Заливаємо інструментом Градієнт від помаранчевого до жовтого, лінійний напрямок . Зняти виділення Ctrl+D.

Номер слайду 3

Крок 2 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Овальне виділення малюємо овал і заливаємо інструментом Заливка чорним кольором. Копіюємо, натиснувши  на вікні Шари (Слои). Копію заливаємо Градієнтом від синього до білого. Масштабуємо (зменшуємо розмір) і центруємо. Зняти виділення Ctrl+D.

Номер слайду 4

Крок 3 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Овальне виділення малюємо овал мешого діаметра і заливаємо інструментом Заливка синім кольором.Інструментом Пензлик ставимо білу цятку. Центруємо інструментом Переміщення. Зняти виділення Ctrl+D. Об’єднаємо всі шари з оком, натиснувши кнопку Об’єднати з попереднім шаром на вікні Шари.

Номер слайду 5

Крок 4 Повернемо наше око, вибравши у верхньому меню Шари  Поворот і масштаб. Центруємо інструментом Переміщення.

Номер слайду 6

Крок 5 Копіюємо око, натиснувши  на вікні Шари. Повертаємо, вибравши у верхньому меню Шари Повернути гозонтально. Центруємо інструментом Переміщення.

Номер слайду 7

Крок 6 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Лінія або крива малюємо рот.

Номер слайду 8

Крок 7 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Овальне виділення із затисненою клавішею Shift малюємо круг. Заливаємо жовтим кольором. Центруємо. Зняти виділення Ctrl+D.

Номер слайду 9

Крок 8 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Крива лінія коричневого кольору малюємо лінії різної товщини.

Номер слайду 10

Крок 9 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари (Слои). Інструментом Овальне виділення малюємо овал. Заливаємо інструментом Градієнт від світло-сірого до білого, напрямок лінійний (відображений) . Зняти виділення Ctrl+D. Створити ще раз новий шар. Інструментом Овал, сірий колір,малюємо овал такого ж розміру, як крило. За потребою центруємо.

Номер слайду 11

Крок 10 Об’єднаємо два шари з крилом, натиснувши відповідну кнопку на вікні Шари(крок 3). Повернемо, вибравши у верхньому меню Шари  Поворот і масштаб. Переміщуємо. Щоб помістити, крило за тулуб, натискаємо на синю стрілку вниз  до тих пір, поки не отримаємо бажаного результату.

Номер слайду 12

Крок 11 Копіюємо, натиснувши  на вікні Шари (Слои). Копію масштабуємо (зменшуємо розмір) і ще більше повернемо, вибравши у верхньому меню Шари  Поворот і масштаб. Переміщуємо.

Номер слайду 13

Крок 12 Об’єднаємо два шари з крилом, натиснувши кнопку Об’єднати з попереднім шаром на вікні Шари. Копіюємо, натиснувши  на вікні Шари і розветаємо горизонтально, вибравши у верхньому меню Шари Повернути гозонтально. Центруємо інструментом Переміщення.

Номер слайду 14

Крок 13 Створити новий шар, натиснувши + на вікні Шари. Інструментами Крива лінія та Пензлик малюємо вусика та жало.

Номер слайду 15

Крок 14 Стаємо на шар Фон. Інструментами Градієнт, Лінійний режим заливаємо фон. За бажанням вставляємо зображення з квітами

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.5
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.5
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Зубавленко Вероніка Володимирівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Василенко Катерина Сергіївна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    4.0
pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Майстер-класи
Додано
14 жовтня 2020
Переглядів
1611
Оцінка розробки
4.3 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку