Характеристика на учня з неблагополучної сім'ї

Про матеріал
Орієнтовний зразок соціально-педагогічної характеристики на учня з неблагополучної сім'ї може полегшити роботу соціального педагога чи класного керівника, при написанні характеристики у соціальні служби. Перед тим, як підготувати характеристику, потрібно враховувати межі своєї відповідальності та скласти документ професійно.
Перегляд файлу

 

ХАРАКТЕРИСТИКА

 учениці 5-го класу

ЗОШ І-ІІІ ст. с. Сошичне

Симоненко Віри Андріївни

Симоненко Віра Андріївна 17.05.2008 року народження, учениця  5-го  класу. Зарекомендувала себе як дисциплінована, скромна, доброзичлива, врівноважена  учениця. Володіє учбовим мате­ріалом на достатньому рівні. Навчається не в повну міру своїх сил, потребує постійного контролю. На уроках не завжди уважна. У Віри немає мотивації до навчання.  Конфліктів з однокласниками та вчителями школи не мала. Правила поведінки завжди свідомо виконує, на уроки не запізнюється, школу без поважних причин не пропускає. Старається брати участь у заходах класу.

Віра виховується в повній сім’ї: батько – Симоненко Андрій Петрович, мати – Симоненко Надія Іванівна. У даній сім’ї низький матеріальний достаток. Андрій Петрович та Надія Іванівна ніде не працюють.

Школярка не має постійного місця для навчання, відпочинку. Дитина одягається скромно, але відповідно до сезонів. Шкільним приладдям забезпечена достатньо; стан речей – задовільний.

Батьки не цікавляться успіхами дитини, не відвідують батьківські збори, слабо реагують на зауваження класного керівника. Мама відвідує школу тільки на великі родинні свята, за запрошенням класного керівника. Немає постійного контролю за успішністю дитини в школі, за виконанням домашнього завдання. Маму, неодноразово, бачили у нетверезому стані. Батьки, також, не проявляють інтересу до успіхів і невдач дитини. Внаслідок цього, інколи, виникають проблеми з навчанням в школі.

Характеристика видана для подання за місцем вимоги.

 

          Соціальний педагог                                           ________________

 

          Директор                                                          ________________

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Ковтонюк Світлана Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Жаврук Надія Олексіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
2 лютого 2020
Переглядів
32989
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку