Характеристика професійної діяльності вчителя біології та географії.

Про матеріал
Матеріал призначений для заступників директорів з навчальної роботи . Він допоможе написати характеристику діяльності вчителя біології, географії.
Перегляд файлу

ХАРАКТЕРИСТИКА

 

  Світлани Анатоліївни Кривобок,

  1968 року народження,

 вчителя географії та біології, Андріївського ліцею Карпівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, яка закінчила КДПІ, 1990 року, здобула    кваліфікацію        «вчителя  географії з додатковою спеціальністю біологія»,

 стаж роботи 32 роки.

Світлана Анатоліївна працює у даному ліцеї вчителем  географії ,біології.  Має ґрунтовний рівень теоретичної та методичної підготовки. Вирізняється вмінням нестандартно будувати уроки. На уроках застосовує такі методи: спостереження, опису, дослідження, аналізу. Використовує презентації та відеоролики, практичні зошити з цікавими завданнями онлайн, на уроках використовує фішбоун, практикує створення схем, діаграм, хмару тегів, філворди, бліц- опитування, знайди зайве, спіймай помилку. Згідно плану  атестації закладу освіти проводила відкриті уроки. У 5 класі з курсу «Пізнаємо природу» дистанційний урок проходив з теми:« Градусна сітка».  На етапі актуалізації опорних знань було проведено: «Бліц – опитування»,  на етапі вивчення нового матеріалу Земля в «авосьці» поняття градусної сітки  представлено через прийом асоціації. З вересня по січень 2023 року було вивчено стан викладання предмету « Пізнаємо природу»( написано довідку, наказ). У 11 класі  з біології урок проходив за темою: «Екосистеми».  Вчитель використала таку інтерактивну вправу « Коло думок». Світлана Анатоліївна вільно володіє комп’ютером. До уроків представлені презентації. Вихованці педагога брали участь у І етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології – 11 клас – 3 здобувачів освіти, географія - 8- 11 класи – 8 здобувачів освіти. У ІІ етапі з географії  Єсепчук Олександр – І місце.  Здобувачі освіти  8 класу (5 чоловік) брали участь у XVІ Всеукраїнській інтернет – олімпіаді «На Урок» Зима 202. Діти мають такі результати: Гуров Сергій, Шляк Нікіта, Федотова Анастасія - учасники, Чернякова Вікторія – 70 балів- 3 місце, Єсепчук Олександр – 75 балів – 3 місце. Світлана Анатоліївна класний керівник 5 класу. Кожного ранку дистанційно впроваджує  Ранкові зустрічі. Провела з своїми вихованцями такі загальношкільні заходи: акцію «Запали свічку», інформаційне повідомлення « Про великий Голод говорили пошепки».  Працює над проектом: «Впровадження інноваційних підходів до структури та змісту сучасної освіти». Брала участь у Міжнародному освітньому форумі «Трансформація в освіті: виклики і перешкоди», постійно працює над своїм фаховим самовдосконаленням і ділиться передовим досвідом з колегами. Вчитель об’єктивна, любить тварин, уміє швидко приймати правильне рішення у складних ситуаціях. Користується повагою серед колег, здобувачів освіти, батьків.

Світлана Анатоліївна Кривобок відповідає займаній посаді та претендує на підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».

  «___» ___________________ р.

 

Директор                                         Лариса КАРПЕЦЬ

З характеристикою ознайомилася                         Світлана КРИВОБОК

docx
Додано
16 березня 2023
Переглядів
2134
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку