Характеристика вихователя ЗДО

Про матеріал
Характеристика вихователя ЗДО до атестації у міжатестаційний період, характеристика його якостей
Перегляд файлу

Характеристика

діяльності у міжатестаційний період

  вихователя Комунального закладу «Заклад дошкільної освіти с. Павлів Радехівської міської ради»

_________________________________

_________________  працює   вихователем  ЗДО  с. Павлів з 2014 року. Загальний стаж педагогічної роботи складає 12 років.

За час роботи показала себе сумлінним, дисциплінованим, витриманим педагогом, якому притаманні такі особистісні якості, як любов до дітей, доброта в поєднанні з розумною вимогливістю, ретельність у виконанні любої роботи. 

Має добре розвинені комунікативні та організаторські здібності, цілеспрямованість і працелюбність. На критику з боку керівництва реагує позитивно, вчасно усуває недоліки. Вихователь вміє зрозуміло та доступно пояснити вихованцям  програмовий матеріал, невимушено спілкуватися з дітьми.

Наталія Михайлівна має достатній рівень професіоналізму. Використовує сучасні форми  і методи виховання і навчання дітей дошкільного віку. Здійснює освітній процес відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти. Педагог забезпечує умови для ефективного педагогічного процесу, фізичного та психічного розвитку дітей, спроможна оригінально конструювати педагогічний процес. Використовує особистісно зорієнтований підхід до організації освітнього процесу.

_________________відповідальний, старанний працівник, який сумлінно виконує свою роботу. Її заняття вирізняються продуманою структурою, чітко поставленими метою, конкретними завданнями. Вихователь вміє зрозуміло та доступно пояснити вихованцям  програмовий матеріал, невимушено спілкуватися з дітьми. Вона розробляє і активно впроваджує у навчальну діяльність інтерактивні та нетрадиційні форми і методи роботи, враховуючи вікові та індивідуальні особливості дітей. Значну роботу проводить по розвитку пізнавальної активності дітей. Для цього систематично застосовує розвивальні вправи, дидактичні  та рольові  ігри, заняття- подорожі, заняття-казки.

Наталія Михайлівна приймає активну участь у роботі дитячого садка: активно виступає на педрадах, провела майстер клас «Декорування мафінів» на районному семінарі в ЗДО с. Павлів.

Пройшла підвищення кваліфікації через платформу масових відкритих онлайн-курсів «Я знаю!», «Дошкільне виховання». Взяла участь у Всеукраїнській онлайн-виставці «Різдвяна шкарпетка », та у Різдвяному конкурсі для дитячих садків України від Eliis, за що була нагороджена подяками. Брала участь в рамках реалізації проекту «Забезпечення безперервного навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» за сприянням ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Активно поширює власний  педагогічний досвід серед спільноти освітян України, на «Освітньому  проекті «На Урок», за що нагороджена грамотою та сертифікатами.

  Здійснює тісну співпрацю з родинами дітей, користується заслуженим авторитетом батьків, любов’ю дітей.

Відповідає займаній посаді вихователя.

 

______________ р.

Директор:                                                       ____________________________

 

З характеристикою ознайомлена:_______________________  _____________________

                                                                                                                                                 (ПІБ  вихователя )

 

«__»__________20____р

 

 

docx
Додано
5 березня
Переглядів
1153
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку