Харківські писменники дітям...

Про матеріал
Харківщина завжди славилася різномаїттям талановитих людей, зокрема і у літературній галузі. Саме на Слобожанщині народжувалися і досягали зрілості своєї творчості, багато наших всесвітньо відомих земляків, які прославили Харківщину на весь світ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Харківські поети та письменники дітям»Голубнича Олександра Станіславівнавчитель початкових класів. КЗ «Сковородинівський ліцей» імені Г. С. Сковороди

Номер слайду 2

Харківщина завжди славилася різномаїттям талановитих людей, зокрема і у літературній галузі. Саме на Слобожанщині народжувалися і досягали зрілості своєї творчості, багато наших всесвітньо відомих земляків, які прославили Харківщину на весь світ.

Номер слайду 3

Письменники Слобожанщини:rrrrr

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

РЕВА (КАРПОВА) ОЛЬГА ПЕТРІВНА – письменниця. Народилася 12 серпня 1977 року в смт Пересічне Харківської області. Проживає і працює в смт Золочів Харківської області. Закінчила Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва, де здобула освіту за фахом «Економіст з бухгалтерського обліку». З 1995 року працювала бухгалтером. З 2014 року — дизайнер-верстальник у міжрайонній газеті «Зоря» (зараз — «Медіацентр «Пектораль») та автор дитячої сторінки «Левеня». Початок творчої діяльності Почала писати вірші для дітей після народження донечки Анюти. Вперше вони були опубліковані в газеті «Зоря». Крім того, вірші друкувалися у газетах «Вісник Богодухівщини», «Слобідський край», журналах «Малятко», «Чомучка і друзі». Також дитячі вірші авторки увійшли до збірки «Зимонька Зима» видавництва «Пегас», книги «Подарунки Святого Миколая» та «Хрестоматії для дітей до 3-х років». Дипломантка конкурсу «Молода Слобожанщина». Одна з переможців конкурсу віршів для дітей наймолодшого віку з метою публікації в «Першій книжці для малятка».

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Наталія Чуб - українська дитяча письменниця, дитячий психолог, методист школи Бойко. Народилася 20 січня 1969 року в Харкові. Закінчила Харківський державний університет, за фахом психолог. Сьогодні Наталія Чуб - практикуючий психолог, автор численних книг для дітей і батьків, дитячих енциклопедій, щаслива мама трьох дітей, талановитий методист однією з кращих приватних шкіл міста Харкова ( «Авторська школа Бойка»). Азбука хоробрості, Азбука доброти, Азбука ввічливості, Азбука дружби, Азбука екології, Азбука бізнесу, Азбука здоров'я - ці книги знають і люблять вже кілька поколінь читачів.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Казка Наталії Чуб https://youtu.be/0j. QVg. At. C_GAКенгуреня Бамсі

Номер слайду 13

Читати казки – мати чарівне дитинство. Особливо приємно читати казки, вірші та оповідання своїх земляків – людей, які народились з тобою в одній місцевості…style.text. Decoration. Underline

pptx
Додано
19 березня 2021
Переглядів
901
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку