Хмарні технологій для створення тестів

Про матеріал

Вашій увазі представлено презентацію вчителя інформатики та математики Положія Д.Г. - "Хмарні технологій для створення тестів", яка стане у пригоді вчителям інформатики і не тільки, для проведення тестування на уроці.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Хмарні технологій для створення тестів. Вчитель інформатики та математики Шарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Положій Д. Г.

Номер слайду 2

Хмарні технології дозволяють організувати опитування та тестування, зокрема, вступне тестування, яке дозволяє визначити рівень навчальних досягнень, підсумкове тестування -виявлення оцінки й знань учнів з метою підсумкового контролю та порівняти результати з вступним.    2

Номер слайду 3

інтернет-сервіси, що дозволють створювати тести. GOOGLE - ФОРМИ ТЕСТОРІУМ QUIZLETONLINE TEST PADCLASSMARKERМАЙСТЕР-ТЕСТ3

Номер слайду 4

GOOGLE ФОРМИОдин з найшвидших і простих способів створити своє опитування або тест: пишемо завдання, вибираємо тип відповіді (вибір з кількох варіантів, написання власного) - готово! Одержаний тест можна відправити студентам електронною поштою або вбудувати на свій сайт за допомогою спеціального коду. Форми абсолютно безкоштовні - для використання ресурсу потрібно лише мати акаунт Google.

Номер слайду 5

Тесторіум. Вчитель на моніторі свого комп'ютера може побачити результати тестування і проконтролювати, скільки завдань виконав кожний учень, на які питання відповів, чи правильно відповів і скільки балів за це отримав. У системі реалізовано можливість обміну тестами, тобто вчителі можуть дозволити користуватися своїми тестами іншим вчителям (викладачам), які зареєстровані в системі Тесторіум.

Номер слайду 6

QUIZLETЗа допомогою Quizlet можна створювати тести, в яких учні будуть вибирати вірні відповіді із запропонованих, зіставляти зображення та інформацію або вписувати власні варіанти. Користуватися дуже легко - в інтерфейсі можна розібратися буквально за пару хвилин, до того ж, Quizlet підтримує російську мову і працює на Android і i. OS.  

Номер слайду 7

Online Test Pad. Online Test Pad пропонує вам унікальну можливість використовувати онлайн тести на своєму сайті. Потужний конструктор тестів Online Test Pad дозволяє створювати тести будь-якої складності на будь-які теми, а ви можете використовувати його для свого сайту. 

Номер слайду 8

Class. Marker. У Class. Marker можна робити опитування з різними форматами відповідей - крім звичних варіантів, є навіть есе. Для початку роботи викладачеві потрібно створити віртуальний клас і розіслати запрошувальні коди учням. Class. Marker зберігає результати всіх проведених тестів, ведучи статистику успішності. У безкоштовному варіанті Class. Marker дозволяє створити не більше 100 тестів. 

Номер слайду 9

Майстер-Тест. Майстер-Тест - це безкоштовний інтернет сервіс, що дозволяє створювати тести. Ви можете створювати як онлайн тести так і скачати і проходити тест без підключення до інтернету. І для цього Вам не потрібно встановлювати на комп'ютер додаткові програми. Потрібно тільки зареєструватись. На сторінках сайту немає інформації, яка буде відвлікати від проходження тесту. Основна ідея програми - проводити інтерактивне тестування знань студентів і учнів.

Номер слайду 10

10 Бажаю успіхів в оволодінню представленими сервісами

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
3 квітня 2018
Переглядів
1978
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку