Художня розповідь на тему "Я побував у..."

Про матеріал

Розповідь у художньому стилі про подорож країнами Африки. Як зразок може використовуватись під час вивчення інших тем. Сам зразок можна застосувати при мотивації учнів або ж як творче завдання додому.

Перегляд файлу

Розповідь у художньому стилі «Я побував у….»

Привіт друзі! Недавно повернувся із Танзанії. Все таке…. Таке кольорове…. Потрібно самому побачити, але я спробую розповісти. Перший день побували на Занзібарі. Індійський океан величезний, я розумію давніх людей, котрі вірили, що є край світу. У сонячну погоду його вода має дивний м′ятний колір, а захід сонця над океаном… Це просто щось неймовірне. Говорять, що острів є батьківщиною предків Фреді Меркурі.

 А ще, пірнаючи з дорослими, я бачив велетенську черепаху та багато кольорових рибок. Черепаха така велика, як маленький човник. Ввечері спробував місцеву кухню, котра багата м′ясними стравами та спеціями, майже як в Індії.

 Другого ранку ми полетіли маленьким літаком до Танзанії. Казала мама: «Вчи англійську, пригодиться!». Нічого не розумів, що вони там говорять, добре хоч тато її знає. Після обіду поїхали на сафарі. Стільки селфі зробив з жирафою. Встиг сфотографувати гепарда і лева з сім′єю. Більше розкажу, коли приїду, ще й фото покажу.

docx
Додано
11 листопада 2018
Переглядів
1623
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку