Індивідуальна адаптована навчальна програма з математики

Про матеріал

Індивідуальна

адаптована навчальна програма учня 3 класу на 2023-2024 н. р. І семестр

Математика

Перегляд файлу

Індивідуальна адаптована

 навчальна програма                                                                                                                                                                           учня 3 класу                                                                                                                                                                                                                       

на 2023-2024 н. р.                                                                                                                                                                                                 І семестр

Математика

п. п.

Дата

Зміст

Цілі навчання

Педагогічні технології, спрямовані на досягнення мети

Оцінювання знань,
які засвоїв учень за півріччя

  1.  

Вересень

 Числа. Дії з числами. Сюжетні задачі.

Знає нумерацію чисел в межах 20. Рахує в межах 100 по 1, по 10 у прямому і зворотному порядку. З допомогою вчителя, з табличками-підказками ( таблиця чисел в межах 100, таблиця множення) розв’язує приклади на додавання, віднімання, множення, ділення. Намагається складати і розв’язувати  елементарні математичні сюжетні задачі. За допомогою вчителя записує розв’язок задачі.

Індивідуальна робота, ігрові методи, інформаційно-комунікаційні технології, комунікаційна технологія   (бесіда, спостереження), мультимедія, інтерактивне навчання, технологія особистісно-орієнтованого навчання.

 

  1.  

Жовтень

 Математичні вирази. Рівності. Нерівності.

З допомогою вчителя встановлює відношення рівності та нерівності між

числовими виразами. читає і записує математичні вирази, рівності, нерівності. Читає і записує математичні твердження, використовуючи

буквенну символіку. З допомогою вчителя обчислює вирази зі змінною при заданому її числовому значенні. З допомогою вчителя розв’язує рівняння з однією змінною.

 

 

  1.  

Листопад

Величини.

Знає одиниці вимірювання часу, місткості маси. З допомогою вчителя показує на циферблаті час. З допомогою вчителя називає по порядку дні тижня та місяці. З допомогою вчителя обирає монети та номінали зазначеної вартості.

 

 

  1.  

Грудень

Просторові відношення. Геометричні задачі

Вимірює довжину відрізків у сантиметрах лінійкою. Розрізняє і називає круг і кулю. Знає назви кутів і розпізнає їх. Креслить кути. Знає назву та визначає вершини, кути, сторони чотирикутників. Розрізняє геометричні фігури.

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Математика, 3 клас, Інші матеріали
Інкл
Додано
12 січня
Переглядів
298
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку