Інформація "Віртуальний інформаційно – методичний кабінет у навчальному закладі "

Про матеріал
Віртуальний інформаційно – методичний кабінет у навчальному закладі – це форма інтерактивного спілкування педагогів, новий інструмент освітнього менеджменту, електронна форма обміну та накопичення навчальних матеріалів На сторінках віртуального кабінету можна знайти інформаційний матеріал, матеріали для удосконалення педагогічної майстерності, з психології та педагогіки тощо.
Перегляд файлу

Шановні колеги! Вітаємо Вас у віртуальному інформаційно-методичному кабінеті Білозерської ЗОШ І – ІІІ ст. № 18. Він є інновацією  в методичній роботі і створений за допомогою хмарних технологій.  У віртуальному кабінеті зберігається інформація щодо роботи  над науково-методичною проблемою школи та діяльністю закладу.  Віртуальний кабінет - це місце для колаборації, комунікації та кооперації вчителів з метою вдосконалення фахової майстерності вчителя, зростання його творчого потенціалу, підвищення ефективності методичної роботи. Це своєрідне електронне середовище, що забезпечує максимальне полегшення доступу педагогічного колективу до інформаційних ресурсів, які повсякденно використовуються у навчальному та виховному процесі.

Віртуальний інформаційно – методичний кабінет у навчальному закладі – це форма інтерактивного спілкування педагогів, новий інструмент освітнього менеджменту,  електронна форма обміну та накопичення навчальних матеріалів

На сторінках віртуального кабінету можна знайти інформаційний матеріал, матеріали для удосконалення педагогічної майстерності, з психології та педагогіки тощо.

Функції методичного кабінету багатогранні. Це і надання допомоги вчителям у роботі з самоосвіти, і узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду, і систематизація методичної інформації, і створення умов для підготовки вчителів до навчальних занять та позаурочних заходів та багато іншого.

Весь матеріал кабінету розміщений в папках. Для того, щоб відкрити необхідну інформацію,  достатньо натиснути на папку і відкрити її. Знайшовши потрібний документ, педагоги можуть скористатися ним як у електронному, так і паперовому вигляді, вивівши його за необхідності на друк. При роботі можна поповнювати необхідний банк даних інформації, коригувати й видозмінювати його.

Інформацію у віртуальному кабінеті розміщує адміністрація школи, а доступ мають всі робітники школи за допомогою єдиної локальної мережі школи або інтернету.

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
7 серпня 2019
Переглядів
516
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку