Інструкційно-технологічна картка виробу: «Ватрушка з сиром»

Про матеріал
КНД-3.3 Приготування дріжджового тіста опарним, безопарним способами та виробів з нього. Інструкційно-технологічна картка виробу: «Ватрушка з сиром»
Перегляд файлу

Інструкційно-технологічна картка виробу: «Ватрушка з сиром»

Основна  частина

з/п

Послідовність та

технічні умови приготування виробу

Обладнання,

інструменти,

інвентар

Зображення

послідовності приготування виробу

 

Дріжджове тісто опарним способом

 

 

Підготувати продукти згідно рецептурі.

 

Стіл виробничий, посуд  для інгредієнтів, ваги настільні.

http://www.argentum107.ru/content/prosp/AED1-1.jpg

 

 

Борошно просіяти, яйця обробити, розчин солі   та цукру процідити.

 

Сито для просіювання борошна, необхідний посуд.

 

http://www.tvcook.ru/uploads/images/00/24/25/2014/02/10/b6ca62.jpg

 

Приготування опари:

Вода 30-40°С, дріжджі, цукор, борошно.

 

Посуд або дошка для замішування тіста.

D:\Рабочий стол\4.jpg

Вводять проціджені розчини солі,цукру, яйця, воду або молоко.

Додають решту борошна.

Сито для процідження.

D:\Рабочий стол\6.jpg

 

Додають маргарин розігрівають до сметаноподібного стану.

Плита електрична, посуд для жира.

 

D:\Рабочий стол\3.jpg

 

 

.

 

 

 

 

 

Замішують тісто протягом 5-7 хвилин.

Посуд для замішування тіста.

D:\Рабочий стол\7.jpg

 

Тісто ретельно вимішують

Виробничий стіл.

http://cookinglife.ru/wp-content/uploads/2014/06/21.jpg

 

Переміщують в тепле місце, та залишають на деякий час,  для бродіння на 2-2,5 год. Обминають через 40 хв.

Посуд для замішування тіста.

D:\Рабочий стол\Фото вироб\P_20170322_093622.jpg

 

 

Приготування начинки:

сирної

Начинка для ватрушок з сиром покроковий рецепт. Домашні ватрушки ...

Протиральна машина

Купити в Україні промислову протиральну машину МПР-350М-01 для ...

 

pereteret_tvorog_dlja_nachinki

 

Порціонуємо на кульки 58 г.Викладуємо кульки на відстані 6-8 см.,даємо розстояться 15хв.

 

Пекарський лист

D:\Рабочий стол\лист для выпекания.jpg

 

D:\Рабочий стол\Фото вироб\P_20170322_102132.jpg творожная ватрушка

 

Робимо заглиблення в центрі.

 

 

Виробничий стіл, склянкака.

 

 

 

ватрушки из дрожжевого теста

 

 

Викладають сирну начинку. Розстоюються 20 хв.

Виробничий стіл.

https://www.videoculinary.ru/wp-content/uploads/2012/05/vatrushki-s-tvorogom_10-300x169.jpg

 

Змащують яйцем і випікають при температурі 230°-240°С протягом 15 хв.

 

 

 

Щитка для змазування. Лист для випікання,жарова шафа.

 

https://www.videoculinary.ru/wp-content/uploads/2012/05/vatrushki-s-tvorogom_11-300x169.jpg

 

Ватрушка: форма кругла, золотистого кольору; по центру акуратно викладена начинка; виріб добре пропечений,дрібнопористий.

 

 

Ватрушки с творогом: рецепт со сдобным тестом - tochka.net

 

 

 

 

 


 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гайдаш Тетяна Тарасівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
18 січня 2021
Переглядів
4064
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку