Інтелектуальний тест Г.Ю. Айзенка (ключ)

Про матеріал
Визначення загального рівня інтиелектуального розвитку та спеціальних здібностей - ключ до тесту-
Перегляд файлу

Ключ до інтелектуального тесту Г.Ю.Айзенка

1.                 4.

2.                 ЧАЙ.

3.                 ВАЛІЗА (Усі інші слова позначають посуд: тарілка, ложка, чашка).

4.                 11 (Відняти число на підлозі з суми чисел на вікнах).

5.                 ЖАБА (Перша літера пропущеного слова — це остання літера попереднього слова; друга літера пропущеного слова — це четверта літера попереднього слова; третя літера пропущеного слова — це третя літера наступного слова; четверта літера пропущеного слова — це четверта літера наступного слова).

6.                 25 (Складіть усі числа, що стоять поза дужками).

7.                 3 (Кожне число отримується, якщо до попереднього додати 2 і результат розділити на 2: (4 + 2 = 6;  6: 2 = 3).

8.                 ТІСТО (Усі інші слова означають предмети домашньої обстановки: стіл, диван, крісло).

9.                 6 (Коло, трикутник і квадрат можуть бути як зовнішньою, так і внутрішньою фігурою та можуть бути чорного кольору, білого або штрихованими. Кожна з цих ознак зустрічається лише один разу рядку або в колонці). 10.  5 (Є три фігури, що відрізняються тим, як проведено лінію у внутрішньому полі прямокутника і три маленькі фігури й хрест, ромб і чорна пляма. У кожному прямокутнику є дві такі фігури у внутрішньому колі прямокутника).

11.          Ї (Літери переходять по черзі, через дві та через три у зворотному алфавітному порядку).

12.          ШОК.

13.          54 (Числа у лівій половині кола втричі більші від чисел у правій половині кола).

14.          11 (У кожному рядку третє число є сумою половини першого числа з подвоєним другим).

15.          27 (Число в дужках є різницею чисел поза дужками).

16.          Р і Т (Слово ГОРДІСТЬ читається проти годинникової стрілки). 17.  2 (Коло може бути без ліній, може мати горизонтальну або вертикальну лінію. А маленькі кружечки у колі можуть бути в одному з трьох положень. Крім того вони мають різну штриховку).

18.            2 (Третя фігура кожного горизонтального ряду складається з тих елементів фігур свого ряду, які є для них відмінними).

19.            18 (Ввести у квадрат числа 2,3,4, 5 відповідно, щоразу додаючи 2).

20.            76 (Подвійна сума чисел, які стоять поза дужками).

21.            ХАТА (Перша літера пропущеного слова - це третя літера попереднього слова; друга літера пропущеного слова - це друга літера попереднього слова; третя літера пропущеного слова - це п'ята літера наступного слова; четверта літера пропущеного слова - це четверта літера наступного слова).

22.            ЛАД.

23.            САРАЙ (Інші слова позначають типи суден: баржа, яхта, човен).

24.            КИСТЬ.

25.            П (Рядки побудовані із літер українського алфавіту відповідно через 2, 3 і 4 літери).

26.            С і Н (Слово СПІЛЬНИЙ, читається за годинниковою стрілкою).

27.            2 (Є три типи головних фігур, на кожну з яких є або +, або стрілка, або Х). 28.  1 (Є три типи вазонів, три типи стебел, і три форми квітів. Вазон може бути білим, чорним або заштрихованим. Кожна з цих ознак зустрічається лише один раз в рядку або колонці).

29.  1 (Шипи, спрямовані зовні, рахуються як +1; шипи, спрямовані всередину, рахуються як -1. У кожному горизонтальному рядку остання фігура розглядається як сума двох попередніх фігур: 4 -2 = 2,-1 + 5 = 4,2 + 2 = 4). 30.  ГРОТ (Перша і друга літери пропущеного слова – це відповідно перша і п’ята літери попереднього слова, а третя і четверта літери пропущеного слова – це відповідно перша і четверта літери наступного слова).

31.        БІГ.

32.        64 (Уведіть у куб числа 1, 2, 3 і 4 відповідно). 33.  ОПІР (Перша і друга літери пропущеного слова – це відповідно перша і п’ята літери попереднього слова, а третя і четверта літери пропущеного слова – це відповідно четверта і п’ята літери наступного слова).

Є

7

34.  ВІВТОРОК (Інші слова означають частини будівлі: стіна, стріха, вікно). 35.  (Літери йдуть в алфавітному порядку через одну по черзі у чисельнику і знаменнику. Числа, що відповідають порядковому номеру цих літер в алфавіті, розташовані подібним чином). 

 

36.        ГУБА.

37.        НИВА (Перша і друга літери пропущеного слова – це відповідно третя і друга літери попереднього слова, а третя і четверта літери пропущеного слова – це відповідно перша і сьома літери наступного слова).

38.        1 (У кожному рядку й у кожній колонці є три різні типи м'ячів, три  яких немає у перших двох малюнках третього рядку, мають бути у відсутньому малюнку).

39.        6 (Є три фасони спідниць, три положення рук, три типи взуття).

40.        1 (Друга і третя фігури кожного рядку містять по одному з елементів, що є у першій фігурі, які розвернуті на 90°).

 

Оцінка результатів

 

image 

Відкладіть на горизонтальній осі графіка кількість правильно розв'язаних завдань. Потім проведіть вертикаль до перетину з діагональною лінією. Від крапки перетину проведіть горизонтальну лінію вліво. Крапка на вертикальній осі відповідає вашому IQ. Найбільш достовірні і надійні результати, що свідчать про ваші здібності, розташовані у діапазоні від 100 до 130 балів. Поза цими межами оцінка результатів недостатньо надійна.

 

 

pdf
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
7 лютого 2022
Переглядів
528
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку