Інтерактивний плакат: "Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї"

Про матеріал
Електронний плакат щодо вивчення теми «Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї» (для уроків професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар» 3 розряд) містить теоретичний матеріал, з основних положень теоретичного матеріалу, розроблений як допоміжний матеріал для уроків професійно- теоретичної підготовки «Кухар». Матеріал, розміщений у посібнику надає можливість сформувати та розвинути професійні навички та вміння здобувачів освіти під час виконання вправ та практичних завдань по темі; для опрацювання теми самостійно (на дистанційному навчанні) та при повторенні теми. Посібник складається з наступних розділів: - технологія приготування котлетної маси; - приготування напівфабрикатів з котлетної маси; - вимоги до якості напівфабрикатів; - типові помилки та способи їх попередження. Укладач: Лазарчук Н.В. – майстер виробничого навчання Розглянуто та затверджено на засіданні методичної комісії (протокол № 10 від «25» травня 2022 року).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтерактивний плакат. Тема: “ Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї ”

Номер слайду 2

Мета :навчальна - поглибити, систематизувати та закріпити знання з технології приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї, вивчити вимоги до якості напівфабрикатів;виховна – виховувати у здобувачів освіти творче ставлення до праці та навчання,виховувати любов до обраної професії;розвиваюча – розвивати пізнавальну активність та самостійність шляхом залучення здобувачів освіти до пошукової діяльності, розвивати логічне мислення,творчу активність, вміння самостійно отримувати знання та аналізувати їх, робити висновки.

Номер слайду 3

Зміст. Технологія приготування котлетної маси. Приготування напівфабрикатів з котлетної маси. Вимоги до якості напівфабрикатів. Типові помилки та способи їх попередження.

Номер слайду 4

Технологія приготування котлетної маси

Номер слайду 5

Напівфабрикати з котлетної маси. Котлети, биточки, шніцеля;Зрази січені;Тюфтельки;Рулет.

Номер слайду 6

Формують по 1-2 шт. на порцію, маса -123, 93 або 62 г. Також можна додавати цибулю або часник ( 8-10 г нетто), норми молока або води відповідно зменшують

Номер слайду 7

Формують по 1-2 шт. на порцію, маса -123, 93 або 62 г. Також можна додавати цибулю або часник ( 8-10 г нетто), норми молока або води відповідно зменшують

Номер слайду 8

Формують по 1 шт. на порцію, маса -123, 93 або 62 г. Також можна додавати цибулю або часник ( 8-10 г нетто), норми молока або води відповідно зменшують

Номер слайду 9

Формують по 3-2 шт. на порцію, маса – 135 або 71 г. Вироби спочатку обсмажують, а потім тушкують.

Номер слайду 10

Формують по 1-2 шт. на порцію, маса – 165 або 82 г.

Номер слайду 11

Маса – 161 г. Використовують для запікання.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

pptx
Додано
7 жовтня 2022
Переглядів
352
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку