Про матеріал
Електронний плакат щодо вивчення теми «Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї» (для уроків професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар» 3 розряд) містить теоретичний матеріал, з основних положень теоретичного матеріалу, розроблений як допоміжний матеріал для уроків професійно- теоретичної підготовки «Кухар». Матеріал, розміщений у посібнику надає можливість сформувати та розвинути професійні навички та вміння здобувачів освіти під час виконання вправ та практичних завдань по темі; для опрацювання теми самостійно (на дистанційному навчанні) та при повторенні теми.
Посібник складається з наступних розділів:
- технологія приготування котлетної маси;
- приготування напівфабрикатів з котлетної маси;
- вимоги до якості напівфабрикатів;
- типові помилки та способи їх попередження.
Укладач: Лазарчук Н.В. – майстер виробничого навчання
Розглянуто та затверджено на засіданні методичної комісії (протокол
№ 10 від «25» травня 2022 року).