Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Лазарчук Наталія Вячеславівна
Вінницька область, м.Козятин
викладач
Місце роботи
ДПТНЗ "Козятинське МВПУЗТ"
Розробки та тести
Знайдено 39 матеріалів
pptx
Бінарний урок на тему: "Страви української та британської кухні"
19 березня 2024
ТЕСТ
Страви з риби і морепродуктів
13 лютого 2024
ТЕСТ
Супи
6 лютого 2024
docx
Майстер- клас на тему: "Складання серветок різними способами. Виготовлення декору для оформлення столів"
29 листопада 2023
docx
Майстер клас на тему: "Декорування печива айсингом"
29 листопада 2023
docx
Урок на тему: "Приготування прісного тіста та виробів з нього"
2 листопада 2023
docx
Позаурочний захід на тему: «Легенди кондитерського мистецтва»
2 листопада 2023
docx
Розробка уроку на тему: "Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів"
2 листопада 2023
ТЕСТ
Солодкі страви та напої
6 квітня 2023
ТЕСТ
Тестові завдання для проведення олімпіади з професії «Офіціант» (кваліфікація 3 розряд)
27 листопада 2022
ТЕСТ
Тестові завдання для проведення олімпіади з професії «Кондитер» (кваліфікація 3 розряд)
27 листопада 2022
docx
Урок "Попереднє сервірування столів до комплексного обіду"
29 жовтня 2022
ТЕСТ
ФІзіологія харчування
26 жовтня 2022
pptx
Інтерактивний плакат: "Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї"
7 жовтня 2022
ТЕСТ
Характеристика горіхоплідних
29 вересня 2022
ТЕСТ
Підсумковий тест з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства".Професія: "Кондитер" 3 розряд
22 травня 2022
ТЕСТ
Підсумковий тест з предмету " Технологія приготування їжі з основами товарознавства". Професія "Кухар 3 розряд""
9 травня 2022
ТЕСТ
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ТА ВИРОБИ З НЬОГО
28 березня 2022
ppt
Технологія приготування супів
17 березня 2022
ТЕСТ
"Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"
2 листопада 2021
ТЕСТ
Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів
28 жовтня 2021
ТЕСТ
«ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ВИРОБІВ»
24 березня 2021
ТЕСТ
ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ПІДГОТОВКА ЇЇ ДО ВИРОБНИЦТВА ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
27 січня 2021
ТЕСТ
"Технологія приготування супів"
14 листопада 2020
docx
Практичний посібник щодо вивчення теми: Приготування оздоблювальних напівфабрикатів» (для уроків професійно-практичної підготовки з професії «Кондитер 3 розряду»)""
22 червня 2020
ТЕСТ
Технологічне обладнання з основами електротехніки
12 травня 2020
ТЕСТ
КУЛІНАРНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТРАВ
12 травня 2020
ТЕСТ
ПРИБИРАННЯ І ЗАМІНА ВИКОРИСТАНОГО ПОСУДУ І БІЛИЗНИ
6 травня 2020
ТЕСТ
ПОДАВАННЯ СОЛОДКИХ СТРАВ, ГАРЯЧИХ ТА ХОЛОДНИХ НАПОЇВ, СОКІВ
30 квітня 2020
ТЕСТ
ПОДАВАННЯ ПЕРШИХ СТРАВ
30 квітня 2020
ТЕСТ
ПОДАВАННЯ ДРУГИХ ГАРЯЧИХ СТРАВ
27 квітня 2020
ТЕСТ
ПОДАВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК
27 квітня 2020
ТЕСТ
ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У РЕСТОРАНІ
23 квітня 2020
docx
Практичний посібник щодо вивчення теми «Приготування прісного тіста та виробів з нього» (для уроків професійно-практичної підготовки з професії «Кухар»)
22 квітня 2020
ТЕСТ
МЕНЮ ТА ПРЕЙСКУРАНТ ЦІН ВИНО-ГОРІЛЧАНИХ, КОНДИТЕРСЬКИХ ТА ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ
16 квітня 2020
ТЕСТ
СТОЛОВІ ПРИБОРИ, СТОЛОВИЙ ПОСУД ТА СТОЛОВА БІЛИЗНА
16 квітня 2020
ТЕСТ
ВИДИ МЕБЛІВ ТА ЇХ РОЗТАШУВАННЯ
15 квітня 2020
ТЕСТ
ХАРАКТЕРИСТИКА ТОРГІВЕЛЬНИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ
15 квітня 2020
ТЕСТ
типи підприємств громадського харчування
15 квітня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!