Інтерактивний плакат "Види електростанцій"

Про матеріал

Інтерактивний плакат — це електронний освітній засіб нового типу, який забезпечує високий рівень задіювання інформаційних каналів сприйняття наочності навчального процесу. Даний інтерактивний плакат "Види електростанцій" можна використовувати як на уроках, так і під час факультативних та гурткових занять.

Перегляд файлу

 Інтерактивний електронний плакат є сучасним багатофункціональним засобом навчання, який надає широкі можливості для організації навчального процесу. Це, свого роду, укрупнена дидактична одиниця, дидактичний багатомірний інструмент (за В.Штейнбергом), де забезпечується багаторівнева робота з певним обсягом інформації. Плакат за своєю суттю — це засіб надання інформації, тобто основна його функція — демонстрація матеріалу.

  Використання інтерактивних плакатів в навчальному процесі сприяє тому, що учні краще сприймають матеріал, підвищується інтерес до предмета, підвищується ефективність їх самостійної роботи та впливає на якість формування практичних умінь і навичок. Плакати формують уміння самостійно працювати з джерелами інформації, дають змогу учню бачити результат та оцінку своєї праці, можливість знайти правильну відповідь, поглибити знання.

Даний інтерактивний плакат «Види електростанцій» можна використовувати в 11 класі під час вивчення теми «Виробництво, передача та використання енергії електричного струму». Найефективніше застосовувати на уроках засвоєння нових знань, закріплення, узагальнення і систематизація знань. Також цей вид дидактичного матеріалу можна використати на факультативних заняттях та заняттях гуртка.

 

Інтерактивний плакат «Види електростанцій»: https://www.thinglink.com/scene/718775624046477314

 

docx
Пов’язані теми
Фізика, Матеріали до уроків
Додано
13 липня 2018
Переглядів
929
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку