Календарно- тематичне планування 3 клас НУШ

Про матеріал
Матеріал містить календарно- тематичне планування 3 клас НУШ 2 семестр з розрахунку 2 уроки на тиждень
Перегляд файлу

Календарно- тематичне планування для 3 класу II семестр

за програмою Р.Б Шияна

Зміст  навчального матеріалу

Дата

 

 

 

 

 

 

 

 

16.

 

 

 

17.

 

 

 

 

 

 

 

18.

 

 

 

 

19.

 

 

 

20.

 

 

 

 21.

 

 

 

 

 

22.

 

 

23.

 

 

24.

 

 

25.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26.

 

27.

 

 

28.

 

 

 

29.

 

 

 

 

 

 

30.

 

31.

 

32.

 

 

 

33.

 

 

 

 

34.

 

35.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Змістова лінія «Базова рухова активність». Змістова лінія «Ігрова та змагальна діяльність учнів». Змістова лінія «Турбота про стан здоров’я та безпеку

 

 

 №5 місяць січень «Світ невидомий» Первинний інструктаж.

Організовуючі вправи.Різновиди ходьби,бігу, стрибків. ЗРВ без предметів.Вправи на положення тіла у просторі: елементи акробатики : групування ( сидячи,лежачи), перекати у  групуванні. Рухлива гра «Заборонений рух»

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби ,бігу. ЗРВ  без предметів.Вправи на положення тіла у просторі ,елементи акробатики. Рухлива гра « Чотири стихії». Вправи на релаксацію.

 

 

  № 6 місяць лютий «Світ невидомий»

 

 

  Організовуючі вправи.Різновиди ходьби,бігу,стрибків . ЗРВ з гімнастичною палицею. Вправи на положення тіла у просторі: упори (лежачи на стегнах, лежачи на передпліччях). Рухлива гра « Світлофор». Вправи на релаксацію « Квітка добра»

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби,бігу, стрибків.Комплекс ЗРВ з гімнастичною палицею.Вправи на положення тіла у просторі : виси (підтягування у висі,у висі лежачи) Рухлива гра « Чотири стихії».

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби ,бігу. Комплекс ЗРВ. Лазіння та перелізання,підтягування у положенні лежачи на горизонтальній та похилій гімнастичний лаві. Рухлива гра «Білі ведмеді».

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби ,бігу. Танцювальні кроки:танцювальні імпровізаційні вправи. Рухлива гра «Грай та не втрачай»

 

№ 7 місяць березень «Приховані можливості»

 

Організовуючі вправи.Різновиди ходьби ,бігу. ЗРВ  на місці.Лазіння та перелізання через перешкоду. Рухлива гра «Попади в ціль».

Організовуючі вправи.Різновиди ходьби,бігу. ЗРВ в русі. Вправи з великим м’ячем,жонглюванням м’ячем. Танцювальні кроки. Рухлива гра « Грай та не втрачай».

Організовуючі вправи. Лазіння та перелазіння по гімнастичній стінці. Танцювальні кроки. Рухлива гра « Білі ведмеді».

Різновиди ходьби, бігу, стрибків. ЗРВ: в русі. Стрибки зі скакалкою: стрибки поодинці через довгу скакалку, що гойдається, обертається вперед, назад; на двох ногах; стрибки поодинці через довгу скакалку, що гойдається, обертається вперед, назад; на двох ногах із проміжними стрибками на місці. Рухлива гра «Гречка».

 

Змістова лінія «Базова рухова активність».Змістова лінія «Ігрова та змагальна діяльність учнів». Змістова лінія «Турбота про стан здоров’я та безпеку”

 

№ 8 місяць квітень «Погода вдома» Первинний інструктаж.

 

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби,бігу, стрибків. ЗРВ в русі. Стрибки зі скакалкою. Рухлива гра «Пень».

Організовуючі вправи. Рзновиди ходьби ,бігу. Стрибки зі скакалкою,поперемінно відштовхуючись ногами на місці. Рухлива гра «Переправа через річку».

Організовуючі вправи.Різновиди ходьби ,бігу. Вправи з малим м’ ячем: метання м’яча «із-за спини через плече» на дальність із місця, у вертикальну ціль. Рухлива гра «Артбол».

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби ,бігу. Комплекс ЗРВ. Вправи з малим м’ ячем: метання м’ яча у горизонтальну ціль з відстані 10-12 м. Рухлива гра «Передай – сідай».

 

№ 9 місяць травень «Я- людина».

 

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби ,бігу. ЗРВ в русі.Біг 30 м. Рухлива гра «Квач».

Організовуючі вправи. Різновиди ходьби ,бігу. ЗРВ.  Біг у поєднанні з ходьбою до 900м.  Рухлива гра «Горішки». 

Організовуючі вправи. Різновиди бігу, ходьби, стрибків. ЗРВ: в русі. Рівномірний біг почергово з ходьбою до 1200 м. Рухливі ігри «Команда швидконогих», «Кульку за смугу».

Організовуючі вправи. Різновиди бігу, ходьби, стрибків. ЗРВ: в русі..Рухливі ігри «Горішки», «Кульку за смугу».

 

№ 10 місяць червень

 

.Організовуючі вправи. Різновиди бігу, ходьби, стрибків. ЗРВ: в русі.Рухливі ігри «Горішки», «Кульку за смугу».

Організовуючі вправи. Різновиди бігу, ходьби, стрибків. ЗРВ: в русі. Рухливі ігри за бажанням дітей. Підсумковий урок за II семестр, навчальний рік.

 

 

docx
Додано
2 вересня 2023
Переглядів
386
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку