Календарно-тематичне планування уроків англійської мови
у 10-му класі
за підручником О. Д. Карпюк " English"
на 2021-2022 н. р.
І СЕМЕСТР
( 2 години/тиждень)
№ |
Дата |
Тема уроку |
Примітки |
Unit 1. Relationships between people |
|||
1. |
|
Сім’я. Що впливає на особистість. |
|
2. |
|
Риси характеру. |
|
3. |
|
Мої давні звички. |
|
4. |
|
Друзі дитинства.
|
|
5. |
|
Мої стосунки з товаришами. |
|
6. |
|
Справжній друг. |
|
7. |
|
Узагальнення та систематизація знань з теми «Я, моя сім’я, мої друзі» .
|
|
Unit 2. “Job and Profession” |
|||
8. |
|
Робота. Вакансії. |
|
9. |
|
Сучасні професії. |
|
10. |
|
Трудові вміння та навички. |
|
11. |
|
Професії та про-фесійні навички. |
|
12. |
|
Вимоги до особистісних якостей. |
|
13. |
|
Вимоги до кваліфікації. |
|
14. |
|
Узагальнення та систематизація знань з теми «Робота і професії».
|
|
Unit 3. “School life” |
|||
15. |
|
Заклади освіти. |
|
16. |
|
Відношення британських підлітків до школи. |
|
17. |
|
Моє ставлення до навчання |
|
18. |
|
Система освіти у Великобританії та в Україні. |
|
19. |
|
Школи у Велико-британії та США. |
|
20. |
|
Англійська - мова міжнародного спі-лкування. Мовні курси. |
|
21. |
|
Узагальнення та систематизація знань з теми «Шкільне життя» . |
|
Unit 4. “Eating” |
|||
22. |
|
Національна кухня Великобританії. |
|
23. |
|
Страви української кухні. |
|
24. |
|
Звичаї харчува-ння у Великобри-танії. |
|
25. |
|
Українська гостинність.
|
|
26. |
|
Проєктна робота. Смаки. Уподобання. |
|
27. |
|
Їжа та продукти. Рефлексія навчальної діяльності. |
|
28. |
|
Узагальнення та систематизація знань з теми «Харчування» |
|
29. |
|
Контроль навичок аудіювання |
|
30. |
|
Контроль навичок письма |
|
31. |
|
Контроль навичок читання |
|
32. |
|
Контроль навичок говоріння |
|
33. |
|
Узагальнення та повторення вивченого матеріалу за 1 семестр |
|