Календарно – тематичне планування факультативу «Дослідження продуктів харчування»

Про матеріал
Загальна характеристика раціонального харчування, навчити учнів визначати якість харчових продуктів, ознайомлення з фізіологічними нормами харчування для різноманітних груп населення
Перегляд файлу

Підготувала

 вчитель хімії

 вищої категорії

Біляївського НВК

 Новицька Т. І.

 

 

Календарно – тематичне планування факультативу

«Дослідження продуктів харчування»

Тема уроку

Дата

1

Загальна характеристика раціонального харчування

 

2

Вода, її роль в обміні речовин

 

3

4

Практична робота №1 «Вміст води у продуктах харчування»

 

5

Мінеральні речовини та їх біологічне значення

 

6

Практична робота №2 «Вміст мінеральних речовин у продуктах харчування»

 

7

Жири: будова, властивості та їх харчова цінність

 

8

9

Практичнаробота№3«Ви

ділення та аналіз жирів»

 

10

Вуглеводи: будова, властивості та їх біологічне значення

 

11

12

13

Практична робота №4 «Якісне дослідження вуглеводів»

 

14

Білки – життєво необхідні речовини

 

15

16
17

Практична робота №5 «Дослідження властивостей білків»

 

18

Вітаміни: склад, будова та їх біологічна цінність

 

19

Практична робота № 6 «Дослідження властивостей вітамінів»

 

20

Харчова біотехнологія та перспективи її розвитку

 

21

22

Практична робота № 7 «Визначення якості і кількості поживних речовин харчових продуктів»

 

23

24

Загальна характеристика продуктів харчування

 

25

 

 

 26

27

28

29

30

 31

Практична робота №8 «Визначення якості харчових продуктів»:

Кондитерських виробів.

    Хліба.

    Плодів.

    Меду.

    Масла.

    Молока.

    Сметани.

 

32

Фізіологічні норми харчування для різноманітних груп населення

 

 33

  Енергетична цінність їжі

 

34

Практична робота № 9 «Складання харчового раціону»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Хімія, 10 клас, Планування
Додано
10 листопада 2023
Переглядів
428
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку