Календарно-тематичне планування уроків фізичної культури для учнів 9 класу.

Про матеріал
Матеріал розрахований для використання вчителями фізичної культури, на своїх уроках.
Перегляд файлу

 

Календарно-тематичне планування уроків фізичної культури                  на перший семестр для учнів 9 класу  

  Завдання:

  1. Ознайомлювати із теоретико-методичними знаннями.
  2. Закріплювати біг на короткі дистанції, повторний і рівномірний біг, стрибки у довжину з місця та розбігу, а також метання на дальність у легкій атлетиці.
  3. Повторювати удари по м’ячу ногою та головою, зупинка та ведення м’яча, а також індивідуальні тактичні дії у нападі  та захисті у футболі.
  4. Навчати технічних прийомів під час тактичних взаємодій і активного опору суперників у баскетболі.

                               План проведення уроків

№ з/п

Зміст уроку

       Дата

Дата

1

2

3

4

Модуль: «Легка атлетика»

 

  1.  

Перша допомога при травмах. Правила самоконтролю. Правила техніки безпеки під час занять легкою атлетикою. Стройові вправ на місці. Різновиди ходьби і бігу. ЗРВ в русі. Спеціальні бігові вправи. Біг 30 м. Рухливі ігри з бігом і стрибками.

 

 

 

  1.  

Стройові вправ на місці. Різновиди ходьби і бігу. ЗРВ в русі. Спеціальні бігові вправи. Біг 30 м. „Човниковий” біг. Біг 200 м. Рухливі ігри з бігом і стрибками.

 

 

 

  1.  

Правила самостійних занять фізичними вправами. Стройові вправ в русі. ЗРВ в русі. Спеціальні бігові вправи. Біг 60 м. Біг 400 м.

 

 

 

  1.  

Стройові вправ в русі. ЗРВ в  парах. Спеціальні стрибкові вправи. Біг 100 м. Стрибок у довжину з місця.Спортивні ігри.

 

 

 

  1.  

Організовуючі  вправи на місці. ЗРВ в  парах. Спеціальні стрибкові вправи. Біг до 500 м.     .Спеціальні вправи метальника.Погиблене  вивчення   техніки метання м’яча на дальність. Заспокійлива ходьба. Спортивні іри.

 

 

 

  1.  

Тактика бігу на середні дистанції. Організовуючі  вправи на місці. ЗРВ біля опори. Спеціальні вправи для метання. Метання малого м’ячика. Спортивні ігри.

 

 

 

7.

Організовуючі  вправи в русі. ЗРВ біля опори. Спеціальні вправи для метання. Повільний біг до 12 хв. Метання малого м’ячика.  Стрибок у довжину з місця. Спортивні ігри.

 

 

 

8.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі.  Стрибки у висоту із розбігу способом «переступання». Метання малого м’яча  на дальність із розбігу. Біг на 300м (дівчата) та 400м (хлопці)  з інтервалом відпочинку. Вправи на розслаблення. Спортивні ігри.

 

 

 

9.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Біг на 200м.  Стрибки у висоту із розбігу способом «переступання».  Метання малого м’яча  на дальність із розбігу. Вправи на розслаблення. Спортивні ігри.

 

 

 

10.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Стрибки у висоту із розбігу способом «переступання».  Метання малого м’яча  на дальність із розбігу. Рівномірний біг на 1000 м. Вправи на поновлення дихання. Спортивні ігри.

 

 

 

11.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Контрольний норматив: метання малого м’яча на дальність. Біг до 1000 м. Заспокійлива ходьба. Спортивні ігри.

 

 

 

  1.  

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Метання малого м’яча  на дальність із розбігу. Контрольний норматив: біг 1000 м.

 

 

 

  1.  

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Контрольний норматив: Швидкість:біг 30 м. Метання малого м’яча на дальність із розбігу. Біг на 400м. Заспокійлива ходьба. Спортивні ігри.

 

 

 

  1.  

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Метання малого м’яча на дальність із розбігу. Біг на 400м. Заспокійлива ходьба.Спортивні ігри.

 

 

 

 

                              Модуль : «Футбол» 

 

 

 

15.

          Правила поведінки та техніка безпеки під час занять футболом.Історія розвитку футболу , правила гри на уроках з футболу.  Спеціальні вправи .  Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ.  Удари правою та лівою ногами у різний спосіб по м'ячу, що котиться. Рухлива гра «Ривок за м'ячем». Ходьба у повільному темпі.

 

 

 

16.

Спеціальні вправи. Основні засади арбітражу. Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Естафета з м'ячем. Удари правою та лівою ногами у різний спосіб по м'ячу, що котиться. Зупинки м'яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, стегном і грудьми (хлопці) у русі. Біг у повільному темпі. Навчальні ігри.

 

 

 

17.

  Спеціальні вправи. Основні засади арбітражу. Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Естафета з м'ячем. Удари правою та лівою ногами у різний спосіб по м'ячу, що котиться. Зупинки м'яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, стегном і грудьми (хлопці) у русі. Біг у повільному темпі. Навчальні ігри.

 

 

 

18.

        Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ у групах. Прискорення та ривки з м'ячем. Удари правою та лівою ногами у різний спосіб по м'ячу, що котиться. Зупинки м'яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, стегном і грудьми (хлопці) у русі. Відбирання м'яча. Вправи на формування постави.

 

 

 

 

19.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ у групах. Стрибки з імітуванням удару головою та ногою. Удари правою та лівою ногами у різний спосіб по м'ячу, що котиться. Зупинки м'яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, стегном і грудьми (хлопці) у русі. «Закривання»  Біг у чергуванні з ходьбою.

 

 

 

20.

     Різновиди ходьби та бігу. ЗРВ. Спеціальні вправи. Відпрацювання техніки  удару, ведення , жонглювання, відбирання, вкидання, елементи гри воротаря Поглиблене  вивчення  контрольного  нормативу. Навчальна гра.

 

 

 

21.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ у групах. Ривки до м'яча з наступним ударом по воротах. Удари правою та лівою ногами у різний спосіб по м'ячу, що летить. Зупинки м'яча підошвою, внутрішньою стороною стопи, стегном і грудьми (хлопці) у русі. «Перехоплення». Біг у повільному темпі.

 

 

 

22

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Естафета з м'ячем. Жонглювання м'ячем ногою, стегном і головою. Ведення м'яча. Відбирання м'яча. Раціональне використання вивчених технічних прийомів. Біг у чергуванні з ходьбою.

 

 

 

                                                   Модуль : «Гімнастика»

 

23.

Правила безпеки під час занять гімнастикою. Розвиток фізичних якостей засобами гімнастикою.  Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Стрибки зі скакалкою. Акробатика: хлопці – стійка на руках із допомогою;  дівчата – „міст” нахилом назад із допомогою. Вправи з подоланням особистої ваги та ваги партнера.

 

 

 

24.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Акробатика: хлопці – стійка на руках із допомогою;  дівчата – „міст” нахилом назад із допомогою. Виси та упори: хлопці – підтягування на високій перекладині; дівчата – підтягування у висі лежачи. Вправи для формування та корекції постави.

 

 

 

25.

Розвиток фізичних якостей засобами гімнастики. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Лазіння по канату. Акробатика: хлопці – стійка на руках із допомогою;  дівчата – „міст” нахилом назад із допомогою. Спортивні ігри. Вправи на розслаблення.

 

 

 

26.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Лазіння по канату. Акробатика: хлопці – стійка на руках із допомогою;  дівчата – переворот у сторону. Спортивні ігри. Вправи для розвитку гнучкості.

 

 

 

27.

Профілактика травматизму під час занять гімнастикою. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Акробатика:  хлопці – переворот у сторону; дівчата – переворот у сторону.  Вправи для формування та корекції постави. Контрольний норматив; Виси та упори: хлопці – підтягування на високій перекладині;  дівчата . Спортивні ігри.

 

 

 

28.

Оптимальний руховий режим. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ з гімнастичною палицею. Акробатика: зв’язки вивчених елементів. Виси та упори: хлопці – підтягування на високій перекладині; дівчата – підтягування у висі лежачи. Вправи з подоланням особистої ваги та ваги партнера. Спортині ігри.

 

 

 

29.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ з гімнастичною палицею. Виси та упори: хлопці – підтягування на високій перекладині;  дівчата – підтягування у висі лежачи. Підтягування (техніка). Вправи на координацію рухів.Естафети.

 

 

 

30

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ з гімнастичною палицею. Контрольний норматив: прес Виси та упори: хлопці – підтягування на високій перекладині;  дівчата – підтягування у висі лежачи. Спортивні ігри. Вправи для розвитку гнучкості. Естафети.

 

 

 

31.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Підтягування у висі лежачи (дівчата). Підйом переворотом в упор на перекладині (хлопці). Акробатика: комбінація елементів вправ. Біг у чергуванні з ходьбою. Спортивні ігри.

 

 

 

32.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ із набивними м'ячами Вправи на координацію рухів.  Контрольний навчальний норматив зі згинань і розгинань рук в упорі лежачи від підлоги. Вправи для відновлення дихання. Спортивні ігри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Календарно-тематичне планування уроків фізичної культури   на другий  семестр

 для учнів 9 класу  

 

 

 

 

                                       Модуль: Баскетбол

 

 

 

 

33.

      Методика виховання спритності. Правила ТБ на уроках баскетболу. Стройові вправи на місці. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Естафета. Поєднання пересувань, передач, ведення та кидків м’яча. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Біг із зупинкою за сигналом. Перевірка домашнього завдання.

 

 

 

34.

      Надання першої долікарської допомоги. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Ривки з місця на 5 м із різних вихідних положень. Поєднання пересувань, передач, ведення та кидків м’яча. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Навчальна гра. Повільний біг.

 

 

 

35.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. „Човниковий” біг. Поєднання пересувань, передач, ведення та кидків м’яча. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Біг у чергуванні з ходьбою.

 

 

 

36.

Методика організації самостійних занять баскетболом. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Поєднання пересувань, передач, ведення та кидків м’яча. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Вправи з обтяженням, набивними м’ячами. Навчальна гра.

 

 

 

      37.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Прискорення, зупинки, повороти за зоровим сигналом. Вибір способу та моменту для виконання кидка. Ведення м’яча без зорового контролю. Навчальна гра. Заспокійлива ходьба. Навчальна гра.

 

 

 

38.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Вибір способу та моменту для виконання кидка. Ведення м’яча без зорового контролю. Навчальна гра. Заспокійлива ходьба.

 

 

 

39.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Вибір способу та моменту для виконання кидка. Ведення м’яча без зорового контролю поєднаного з фінтами. Серійні стрибки поштовхом однієї та обох ніг із діставанням високих предметів. Повільний біг. Навчальна гра.

 

 

 

40.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Ривки з місця на 10 м із різних вихідних положень. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча без зорового контролю поєднаного з фінтами. Вправи на розтягування. Навчальна гра.

 

 

 

 

41.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Ривки з місця на 10 м із різних вихідних положень. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча без зорового контролю поєднаного з фінтами. Вправи на розтягування. Навчальна гра.

 

 

 

42.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Естафета. Поєднання пересувань, передач, ведення та кидків м’яча в простих варіантах позиційного нападу. Кидки однією рукою зверху у стрибку та обома руками від грудей (дівчата). Вправи на розслаблення.

 

 

 

43.

    Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ у парах. Вправи для розвитку сили м'язів тулуба, плечового пояса та кистей. Передачі м'яча у різний спосіб в умовах опору захисника. Кидки м'яча однією рукою зверху в стрибку із середньої дистанцій в русі. Накривання м'яча. Вправи на формування постави '

 

 

 

44.

  Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ у парах. Зупинки, повороти, біг зі зміною напрямку за зоровим сигналом. Кидки м'яча однією рукою Зверху в стрибку із середньої дистанцій в русі з опором захисника. Блокування під час боротьби за м'яч, що відскочив від щита. Біг зі зміною напрямку та швидкості за сигналом.Спортивні ігри.

 

 

 

45.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Серійні стрибки поштовхом однієї ноги із діставанням високих предметів. Кидки м'яча однією рукою зверху в стрибку із середньої дистанцій в русі з опором захисника. Блокування під час боротьби за м'яч, що відскочив від щита. Навчальна гра. Вправи для відновлення дихання. Спортивні ігри.

 

 

 

46.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. «Човниковий» біг 4 x9 м. Кидки м'яча однією рукою зверху в стрибку із середньої та далекої дистанцій в русі з опором захисника. Організація трикутника відскоку під час підбору м'яча. Організація позиційного нападу. Спортивні ігри.

 

 

 

47.

   Профілактика травматизму та надання першої долікарської допомоги. Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Штрафний кидок. Організація позиційного нападу. Навчальна гра. Вправи для розвитку гнучкості

 

 

 

48.

  Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Зупинки, повороти, біг зі зміною напрямку за зоровим сигналом. Накривання м'яча. Штрафний кидок. Організація швидкого прориву. Ходьба у повільному темпі

 

 

 

49.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Вистрибування з присіду. Контрольний навчальний норматив зі штрафних кидків. Організація протидії позиційному нападу. Навчальна гра. Вправи для відновлення дихання. Спортивні ігри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Модуль:  « Волейбол»

 

 

 

50.

.Техніка безпеки на уроках волейболу. Перша допомога при травмах ( удар, вивих, перелом, розтягнення).  Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.Прискорення 10м. Стрибки через гімнастичні лави. Передачі м’яча обома руками  зверху в парах через сітку. Нижня  подача м”яча. Прямий нападаючий удар із власного підкидання. Навчальна гра. Повільний біг.

Д/З: повторити правила гри у волейбол, стрибок у довжину з місця.

 

 

 

        51.

Перша долікарська допомога. Технічна та тактична підготовка волейболіста. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Згинання і розгинання рук в упору лежачи. Прямий нападаючий удар із накидання партнера. Передачі м”яча обома руками зверху в парах через сітку. Нижня подача м”яча. Біг у чергування з ходьбою.

Д/З: повторити правила гри у волейбол, стрибок у довжину з місця.

 

 

 

        52.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ. Спеціальні вправи для черевного преса. Передачі м'яча обома руками знизу в парах через сітку. Верхня подача. Прямий нападаючий удар із накидання партнера. Вправи на розтягування. Д/З:  стрибок у довжину з місця.

 

 

 

53.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Багаторазові стрибки з поворотом на 90, 180, 360*. Прямий нападаючий удар із передачі партнера. Верхня подача м”яча. Прийом м”яча після подачі в задану зону. Біг у чергування з ходьбою.  Д/З:  стрибок у довжину з місця, ранкова гімнастика.

 

 

 

54.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Смуга перешкод/ Передача м’яча обома руками знизу в парах через сітку. Верхня подача м”яча.  Прямий нападаючий удар із передачі партнера. Стрибки зі скакалкою.

Д/З: вправи на розтягування.

 

 

 

55.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Смуга перешкод/ Передача м’яча обома руками знизу в парах через сітку. Верхня подача м”яча.  Прямий нападаючий удар із передачі партнера. Стрибки зі скакалкою.

Д/З: вправи на розтягування.

 

 

 

56.

Основні засади суддівства.  Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Відштовхування від стіни пальцями, стоячи під кутом 50-60* до неї. Прямий нападаючий удар із передачі партнера.  Блокування нападаючого удару.  Контрольний норматив із передач обома руками зверху в парах через сітку.  Повільний біг. Д/З: вправи на розтягування, стрибок у довжину з місця.

 

 

 

57.

Взаємодія гравців передньої та задньої лінії. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Стрибки на скакалці. Страхування гравців. Передача м”яча обома руками знизу в парах через сітку. Прямий нападаючий удар із передачі партнера.   Блокування нападаючого удару. Біг у чергуванні з ходьбою. Перевірка домашнього завдання.

Д/З: стрибки на скакалці за 1 хв.

 

 

 

58.

Взаємодія гравців передньої та задньої лінії. Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Стрибки на скакалці. Страхування гравців. Передача м”яча обома руками знизу в парах через сітку. Прямий нападаючий удар із передачі партнера.   Блокування нападаючого удару. Біг у чергуванні з ходьбою. Перевірка домашнього завдання. Д/З: стрибки на скакалці за 1 хв.

 

 

 

59.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Стрибок на одній та двох ногах у довжину. Виконання нападаючого удару гравцями задньої лінії.  Передача м”яча обома руками знизу в парах через сітку. Блокування нападаючого удару. Страхування гравців. Навчальна гра. Вправи на поновлення дихання. Д/З: стрибки на скакалці за 1 хв.

 

 

 

60.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Виконання нападаючого удару гравцями задньої лінії. Блокування нападаючого удару. Взаємодія гравців задньої лінії під час прийому м”яча.  Контрольний норматив із передач м”яча обома руками знизу в парах через сітку. Вправи на розтягування.

 

 

 

61.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Згинання і розгинання рук в упорі. Виконання нападаючого удару гравцями задньої лінії. Блокування нападаючого удару. Взаємодія гравців задньої лінії під час прийому м”яча. Передачі обома руками зверху в парах через сітку. Вправи на розтягування. Д/З: стрибки на скакалці за 1 хв.

 

 

 

62.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Біг із різних вихідних положень. Взаємодія гравців передньої лінії під час атакуючих дій.  Контрольний норматив із верхньої подачі м”яча. Навчальна гра. Біг у чергуванні з ходьбою.

Д/З: згинання й розгинання рук в упорі.

 

 

 

                                                Модуль : «Футбол»   Лека атлетика

 

63.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Поєднання прийомів техніки пересування з технікою володіння м”ячем. Удари по м”ячу правою та лівою ногою  у різний спосіб. Жонглювання м”ячем всіма частинами тулуба з повторенням однією частиною тулуба. Рухлива гра „Проведи м”яч”. Вправи на поновлення дихання.

 

 

 

64.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Біг із максимальною швидкістю після імітування удару по м’ячу ногою або головою у стрибку. Відбирання м’яча у широкому випаді. Удари по м’ячу правою та лівою ногою у різний спосіб. Навчальна гра. Заспокійлива ходьба.

 

 

 

65.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі. Поєднання прийомів техніки пересування з технікою володіння м’ячем. Удари по м’ячу ногою на дальність. Відбирання м’яча у широкому випаді. Укидання м’яча після розбігу на дальність.

 

 

 

66.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ.  Стрибки з імітуванням ударів ногою, діставання підвішеного м’яча головою у стрибку із розбігу. Удари по м'ячу ногою на точність. Обманливі дії. Маневрування в захисті та атаці. Заспокійлива ходьба. Перевірка домашнього завдання.

 

 

 

67.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ . Біг із максимальною швидкістю після імітування удару по м’ячу ногою. Ведення м’яча у різний спосіб із виконанням ривків і обведень, контролюючи м’яч. Удари по м’ячу ногою на дальність. Укидання м’яча з різних положень із місця на точність. Стрибки зі скакалкою.

 

 

 

68.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Метання м’яча. Комплекс ЗРВ . Удари по м’ячу правою та лівою ногою у різний спосіб. Жонглювання м’ячем усіма частинами тулуба з повторенням однією частиною тулуба. Контрольний норматив: удари на точність після ведення.  Навчальна гра. Лежачи на животі, згинання ніг у колінах з опором партнера.

 

 

 

69.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ . Зупинка м’яча грудьми (крім дівчат) у русі. Удари по м’ячу правою та лівою ногою у різний спосіб. Контрольний норматив: 6 ударів з (16,5м).Заспокійлива ходьба. Спортивні ігри.

 

 

 

70.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі . Біг боком і спиною вперед наввипередки. Удари м’яча ногою на точність. Зупинка м’яча грудьми (крім дівчат) у русі. Техніка гри головою.

 

 

 

71.

Різновиди ходьби. Повільний біг. Комплекс ЗРВ у русі . Ведення м’яча у різний спосіб із виконанням ривків і обведень, контролюючи м’яч. Удари м’яча ногою на точність. Техніка гри головою. Гра в баскетбол на один кошик. Стрибки зі скакалкою.

 

 

 

72.

Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ у русі. Бігові та стрибкові вправи. Біг 60 м. Удари по м’ячу правою та лівою ногою у різний спосіб. Заспокійлива ходьба. Спортивні ігри.

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бондарчук Оксана Станіславівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додав(-ла)
Matsiuk Liudmyla
Додано
12 лютого 2023
Переглядів
625
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку