Картка-завдання
Вгадайте назви борщів
1 |
Варять з бараниною, додають свіжі яблука, зварену квасолю разом з відваром. Заправляють салом, товченим з сирою цибулею. |
|
2 |
Варять із картоплею, додають нарізані щавель і шпинат, відпускають із яйцем, сметаною. |
|
3 |
Варять з картоплею, заправляють салом шпик, розтертим з часником, з болгарським перцем, розведеною бульйоном борошняною пасеровкою. Подають з пампушками з часниковою підливою. |
|
4 |
Варять без капусти. Наприкінці варіння вливають буряковий відвар. Подають з відвареними нарізаними скибочками сосисками. |
|
Картка-завдання
Вгадайте назви борщів
1 |
Бульйон з курки. Буряки нарізують тонкими скибочками, тушкують. Картопля - кубиками, капуста – шашками, овочі для пасерування – скибочками. Готовий борщ заправляють салом шпик, розтертим з ріпчастою цибулею. Подають з галушками |
|
2 |
Бульйон з яловичини. Буряки варять з шкірочкою з додаванням кислоти, нарізують соломкою. Варять без картоплі. Додають наприкінці варіння свіжі томати. |
|
3 |
Бульйон варять з додаванням м'ясокопченостей. Овочі нарізують скибочками, капусту - шашками, картоплю - кубиками. Буряк тушкують. Подають з нарізаними свинокопченостями.
|
|
4 |
Варять з використанням картоплі, кабачків, томатів, цибулі, бурякових листів
|
|