Картки додатку Quizlet для вивчення лексики по темі Mass Media

Про матеріал
Картки розраховані на вивчення лексики по темі Mass Media. Створені за допомогою додатку Quizlet. Вивчення лексики відбувається легко, тому що є опора на малюнок і звуковий супровід. Розраховані не лише на усне вивчення, а й на правильне написання слів і виразів по темі. Є гра Підбір, де учні можуть за найкоротший час з`єднати малюнок і переклад слова чи виразу, який цей малюнок описує. Якщо учитель зареєструється в додатку Quizlet, він зможе побачити успіхи своїх учнів: за який час учні класу пройшли гру «Підбір». Картки створені мною з використанням зображень з Інтернету і з бази додатку Quizlet.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Картки  розраховані на вивчення лексики по темі Mass Media. Створені за допомогою додатку Quizlet.

Вивчення лексики відбувається легко, тому що є опора на малюнок і звуковий супровід. Розраховані не лише на усне вивчення, а й на правильне написання слів і виразів по темі. Є гра Підбір, де учні можуть за найкоротший час з`єднати малюнок і переклад слова чи виразу, який цей малюнок описує. 

 Якщо учитель зареєструється в додатку Quizlet, він зможе побачити успіхи своїх учнів: за який час учні класу пройшли гру «Підбір».

Посилання на набір карток по темі Mass Media

30 слів і виразів

https://quizlet.com/_8ndvdm?x=1jqt&i=2zfrrd

25 слів і виразів

https://quizlet.com/_8pja8r?x=1jqt&i=2zfrrd

docx
До підручника
Англійська мова (8-й рік навчання) 8 клас (Несвіт А.М.)
Додано
21 вересня 2020
Переглядів
1156
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку