Картки додатку Quizlet для вивчення лексики по темі Our World: Professions у 3 класі НУШ

Про матеріал
Картки розраховані на вивчення назв професій модулю 2 “Our World” у 3 класі за підручником Smart Junior Г.К. Мітчелл та Марілені Малкогіанні. Створені за допомогою додатку Quizlet. Вивчення лексики відбувається легко, тому що є опора на малюнок і звуковий супровід. Розраховані не лише на усне вивчення, а й на правильне написання слів і виразів по темі. Є гра “Підбір”, де учні можуть за найкоротший час з`єднати малюнок і переклад слова, який цей малюнок описує. Якщо учитель зареєструється в додатку Quizlet, він зможе побачити успіхи своїх учнів: за який час учні класу пройшли гру «Підбір». При використанні ноутбука чи комп`ютера можна зіграти захопливу гру «Гравітація» на швидке написання перекладу вивчених слів по темі.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

Картки  розраховані на вивчення назв професій модулю 2  “Our World” у 3 класі за підручником Smart Junior Г.К. Мітчелл та Марілені Малкогіанні. Створені за допомогою додатку Quizlet.

Вивчення лексики відбувається легко, тому що є опора на малюнок і звуковий супровід. Розраховані не лише на усне вивчення, а й на правильне написання слів і виразів по темі. Є гра “Підбір”, де учні можуть за найкоротший час з`єднати малюнок і переклад слова, який цей малюнок описує. 

 Якщо учитель зареєструється в додатку Quizlet, він зможе побачити успіхи своїх учнів: за який час учні класу пройшли гру «Підбір».

При використанні ноутбука чи комп`ютера можна зіграти захопливу гру «Гравітація» на швидке написання перекладу вивчених слів по темі.

https://quizlet.com/_8u707q?x=1jqt&i=2zfrrd

 

docx
Додано
9 жовтня 2020
Переглядів
768
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку