Класна година "День сміху"

Про матеріал

Година класного керівника, яка проводиться 1 квітня чи напередодні. Сприяє укріпленню дружніх стосунків у класному колективі

Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Година спілкування для учнів 9 класу,

підготовлена вчителем

Мар’янівської ЗШ І-ІІІ ст.

Руденко В. О.

 

 

 

 

1 квітня 2011 року
Підготовча робота.

Клас об’єднався у три групи за бажанням та особистими симпатіями, які змагатимуться між собою за звання «Приколісти 2011», та занесення у книгу «Рекордів Гіннеса 9 класу» Попередньо слід заготувати такі матеріали:

  •                   Мірна стрічка;
  •                   Клей та кольоровий папір;
  •                   Коробки від канц.. товарів;
  •                   Газети;
  •                   Скотч ; ножиці.

Хід заходу

  1. Конкурс лозунгів, присвячених 1 квітня

               Пропонується кожній команді за кілька хвилин із газет вирізати слова та скласти лозунг на кшталт «Хай живе перше квітня!». Серед лозунгів визначається найкращий, за що команда отримує фішку.

  1.                 «Варвара краса – довга коса». Кожна команда виставляє своїх представниць із довгим волоссям. Відбувається вимірювання їх довжини та встановлення найдовшого виміру. Переможниця отримує право потрапити у книгу рекордів за однойменною назвою.
  2.                 «Міс Несміяна». Кожна група обирає учасника, який може протриматися 3 хвилини і не розсміятися, під час того, як всі будуть смішити чи розповідати якісь неймовірні історії або анекдоти.
  3.                 «Осина талія». Представниці груп обміряють свої талії та визначають найтоншу, яку і заносять у книгу рекордів.
  4.                 «Телепузики». Команди по черзі перегукуються назвами телепередач. Той, хто протримається довше, отримує фішку і перемагає.
  5.                 «Уся справа у капелюсі». Командам пропонується виготовити найсмішніший капелюшок. Переможець потрапляє у книгу рекордів.
  6.                 «Почесний крученик». За зошитом взаємозв’язку визначаємо того учня, який найчастіше порушує поведінку на уроках, а тому заноситься у книгу рекордів.
  7.                 «Мій дім – моя фортеця». Команди за 5 хвилин мають виготовити із коробочок «прикольний» будинок, переможці отримують фішку.
  8.                 «Дизайнер – 2011». Команди змагаються у створення найсмішнішої майки, прикрашаючи її спеціальними етикетками та іншими вигадками. Обирається найкреативніша.
  9.           «Гуліверовий чобіт». Визначається у кого найбільшого розміру взуття. Переможець заноситься у книгу рекордів.
  10.           «Неіснуюча тварина». Кожна команда за 3 хвилини повинна намалювати неіснуючу тварину та дати їй назву. Визначається найкреативніший малюнок.
  11.           «Дядя Стьопа». Представники від команд змагаються у конкурсі на найвищий зріст. Переможець заноситься у книгу рекордів.
  12.           «Міс Дюймовочка». Визначаємо дівчину найменшого зросту. Переможниця записується у книгу рекордів.

 

Підведення підсумків заходу.

  • Визначаємо найактивнішу команду по кількості фішок.
  • Кожна команда заповнює сторінки тих конкурсів, у яких вони перемогли.
  • У коридорі організовуємо виставку «Дизайнер 2011», «Неіснуюча тварина», «Лозунг», «Мій дім – моя фортеця».

 

doc
Додано
23 квітня 2020
Переглядів
2150
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку