Конкурс професійної майстерності "Супер-продавець"

Про матеріал

Розробка конкурсу призначена для професій "Продавець продовольчих товарів", "Касир торговельного залу". Може бути використаний також для інших подібних спеціальностей. Містить конкурси пов'язані з професійною діяльністю продавця та також ряд теоретичних питань.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

КонкурспрофесійноїмайстерностіСупер продавець

Номер слайду 2

Конкурси. Презентація магазину. Розминка. Замовлення товару. Прийом товару. Кросворд. Презентація товару. Продавець консультант. Викладка товару. Впізнай товар

Номер слайду 3

Презентація магазину. Командам необхідно представити свій магазин: назва, асортимент, графік роботи та коротко прорекламувати магазин

Номер слайду 4

Розминка «Прибери зайве»1. До вегетативних овочів відносять: А) бульбоплоді;         Б) капустяні;В) горіхоплідні;         Г)  цибулеві. В) горіхоплідні;2. До насіннячкових відносять: А) груші; Б) айва;В) хурма; Г) яблука. В) хурма4. До коренеплодів відносять: А) буряк;        Б) хрін;В) морква;      Г) шпинат.3. До коренеплодів відносять: А) буряк; Б) хрін;В) морква; Г) шпинат. Г) шпинат.

Номер слайду 5

Розминка «Прибери зайве»4. До овочевих консерв відносять: А) сиропи; Б) натуральні;В) заправочні; Г) обідні. А) сиропи5. Приймають овочі та плоди за: А) кількістю; Б) за виглядом тари;В) за якістю; Г) згідно стандартів. Б) за виглядом тари10. Зберігають свіжі плоди та овочі при відносній вологості: А) 25-35;        Б) 35-55;         В) 85-95;         Г) 10-25.

Номер слайду 6

Розминка «Прибери зайве»6. До плодових овочів відносять: А) кавун; Б) помідори;В) кабачки; Г) фенхель.7. Класифікують свіжі овочі: А) ранньостиглі; Б) пізньостиглі;В) мочені; Г) середньостиглі.8. Зберігають свіжі плоди та овочі при температурі: А) від 0 до 15; Б) від 15 до 25. Г) фенхель. В) моченіА) від 0 до 15

Номер слайду 7

Замовлення товару. Команди повинні скласти заявку на товару, враховуючи потреби магазину на 2-3 дні. Овочевий магазин знаходиться в спальному районі невеликого містечка. Сезон – осінь.

Номер слайду 8

Презентація товару. Командам було дане завдання створити презентацію нового товару (екзотичні овочі або фрукти), який вони планують продавати в своєму магазині.

Номер слайду 9

Впізнай товар. На картинці впізнати і записати якомога більше назв овочів та фруктів.

Номер слайду 10

Прийом товару. Прийняти товар згідно накладної, звірити з заявкою, переважити, розсортувати, перевірити якість та кількість.

Номер слайду 11

Викладка товару. Розкласти отриманий товар згідно правил викладки. Оформити цінники.

Номер слайду 12

Кросворд

Номер слайду 13

Продавець-консультант. Команди вибирають одного представника, який повинен порекомендувати покупцеві товар, дати товарознавчу характеристику товару, та відповісти на поставлені покупцем питання.

Номер слайду 14

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ященок Наталія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
25 лютого 2018
Переглядів
2126
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку