Конкурси для Нового року дітям

Про матеріал


Ідеї для веселих і смішних ігор для Дідуся Мороза і Снігуроньки з дітьми вдома

Новорічні мішечки

Суть цієї гри в тому, щоб допомогти Діду Морозу прикрасити новорічну ялинку. Кожному учаснику зав'язують очі і видають по невеликому мішечку. Потім з купи різних дрібних предметів учасникам пропонується на дотик вибрати тільки ті, якими можна прикрасити ялинку. Ця гра на час, проводити її можна під веселу мелодію. Перемагає той учасник, в мішечку якого виявиться більше правильних прикрас.

Перегляд файлу

Ідеї ​​для веселих і смішних ігор для Дідуся Мороза і Снігуроньки з дітьми вдома

Новорічні мішечки

Суть цієї гри в тому, щоб допомогти Діду Морозу прикрасити новорічну ялинку. Кожному учаснику зав'язують очі і видають по невеликому мішечку. Потім з купи різних дрібних предметів учасникам пропонується на дотик вибрати тільки ті, якими можна прикрасити ялинку. Ця гра на час, проводити її можна під веселу мелодію. Перемагає той учасник, в мішечку якого виявиться більше правильних прикрас.

Новорічні танці

Для проведення цієї гри всі учасники стають в коло. Снігуронька говорить про те, що всі діти на час стають учасниками незвичайного новорічного маскараду. Під час того, коли звучить весела музика, Снігуронька буде час від часу називати різних тварин. Завдання учасників, почувши назву певної тварини, швидко показати, як вона могла би танцювати на новорічному балі.

Прикрашаємо ялинку

Для цієї гри знадобитися великий трафарет із зображенням ялинки. Його можна зробити з картонної коробки з-під побутової техніки. Замість іграшок в такому трафареті необхідно виконати круглі отвори різних розмірів. Завдання учасників з певної відстані потрапити кульками різних діаметрів у відповідні отвори. Переможцем стає найвлучніший гравець.

Ігри та конкурси для Діда Мороза і Снігуроньки на Новий рік 2018 у садку, школі на корпоратив



Короткі ігри на Новий рік для Діда Мороза і Снігуроньки з дітьми вдома, ідеї і приклади

Коли дітей вдома багато, а часу мало, то особливо актуальні короткі ігри на Новий рік від Діда Мороза та Снігуроньки. Такі міні-ігри дозволяють взяти участь всім дітлахам, і при цьому саме свято з Дідусем Морозом не затягнеться, пройде динамічно і весело. Крім того, короткі ігри на Новий рік для дітей вдома з Дідом Морозом і Снігуронькою актуальні і в тому випадку, якщо хочеться провести якомога більше різних розваг і при цьому не втомити діток. Кращі ідеї і приклади коротких ігор для Діда Мороза, Снігуроньки та дітей вдома на Новий рік 2018 знайдете нижче.

Приклади коротких ігор на Новий рік для Діда Мороза і Снігуроньки вдома з дітьми

Молоток, молоко, молодець

Всі учасники стають в коло, а Дід Мороз чи Снігуронька - в центр кола. Ведучий в центрі оголошує правила: коли він вимовляє «молодець» - учасники підстрибують, «молоко» - нявкають, «молоток» - плескають у долоні. Все це відбувається під швидку музику, а сам ведучий намагається заплутати учасників, проговорюючи слова і плутаючи їх місцями.

Собачка і кісточка

Ця коротка гра особливо актуальна для наступаючого 2018 року Собаки. Кожному учаснику Дід Мороз видає по шапці з собачими вушками і довгій палиці з мотузкою. На кінці мотузки прив'язана бутафорська кісточка. Завдання кожного учасника якомога швидше намотати мотузку на паличку, щоб отримати заповітну кісточку.

На прогулянку

У цій грі можуть брати участь від 2 гравців. Для кожного учасника Снігуронька готує стільчик з зимовим одягом (курткою, шапкою, рукавицями, шарфом), що вивернула навиворіт. Завдання кожного якомога швидше правильно одягнутися на зимову прогулянку.

Ігри та конкурси для Діда Мороза і Снігуроньки на Новий рік 2018 у садку, школі на корпоратив



Веселі ігри для Діда Мороза з дітьми на Новий рік 2018 у дитячому садку, варіанти

Жоден ранок на Новий рік в дитячому саду не проходить без Діда Мороза і смішних ігор для дітей. Рівень складності завдань для таких ігор залежить від віку малюків. Але як показує практика смішні ігри з короткими і рухливими завданнями користуються найбільшою популярністю серед дітей всіх вікових категорій. Кілька варіантів цікавих, смішних і рухливих ігор на Новий рік з Дідусем Морозом в наступній збірці.

Варіанти найсмішніших ігор з Дідом Морозом і дітьми на Новий рік 2018 для дитячого садка

Новорічна естафета

Діти розбиваються на дві команди. Навпроти учасників на хорошій відстані стоять дві невеликі ялинки. Між ялинками і командами стоять коробки з ялинковими прикрасами. Після того, як Дід Мороз дає команду на старт, по одному учаснику від кожної команди вибігає за ялинковими прикрасами. Потім вони повертатися і наступний учасник повинен повісити прикрасу на свою ялинку. Гра продовжується до тих пір, поки одна з команд повністю не прикрасить своє новорічне дерево.

Сніжинки

Пари учасників сідають один навпроти одного за довгим столом. На середину столу кладуть невеликий сніжний ком з вати. Завдання кожного учасника якомога швидше противника здути сніг.

Новорічна казка

Дідусь Мороз скаржиться на погану пам'ять. Тому просить діток допомогти йому згадати сюжети популярних казок. Він починає розповідати історію, а потім замовкає і просить малюків допомогти йому продовжити.Також можна попросити діток разом зі Снігуронькою придумати свою казку про Новий рік.

Веселі конкурси на Новий рік для Діда Мороза і Снігуроньки в школі, варіанти з описом

Актуальні веселі конкурси на Новий рік за участю Діда Мороза та Снігуроньки і в початковій школі. Їх рівень вже може бути складніше і навіть відображати навчальні успіхи учасників. Деякі варіанти подібних розваг на Новий рік в школі знайдете в наступній збірці з веселими конкурсами.

Варіанти веселих конкурсів для Діда Мороза і Снігуроньки на Новий рік в школу

Новорічна азбука

Це гра підійде для 2-5 класів початкової школи. Завдання: скласти відповідь на загадку Діда Мороза і Снігуроньки з повітряних куль з буквами. Діток слід поділити на дві команди, кожні з яких видати набір з кульок. Після того, як команди відгадують слово їм потрібно максимально швидко вишикуватися з буквами в правильному порядку.

Свято до нас приходить!

Дід Мороз чи Снігуронька пропонує дітям намалювати головні атрибути Нового року. Можна розбити дітей на команди або вибрати кілька учасників. Їх завдання на великому ватмані швидко малювати символи Нового року, при цьому повторювати за суперником заборонено.

Збираємо сніжки

Беруть участь дві команди. У кожній з них вибирається по одному учаснику, який залізає в великий мішок і стає в центрі. Завдання інших збирати білі повітряні кулі та заповнювати ними мішок. Перемагає та команда, яка збере більше кульок.
 

 

doc
Додано
13 січня 2019
Переглядів
8165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку