Контрольна робота № 1 на тему: "Форми привітання, резюме, автобіографія при працевлаштуванні. Характеристика кухонного обладнання та інвентарю."

Про матеріал
Добобрий день! Контрольна робота розрахована на курс - "Іноземна (англійська) мова за професійним спрямуванням - кухар" для здлбувачів освіти ІІ курсу. Кожне завдання оцінюється певною кількістю балів. Загальна сума за вірно виконану контрольну роботу - 12. Бажаю успіхів при підготовці та виконанні роботи!!!)))
Перегляд файлу

 

Control work № 1

Good day!!!

Read carefully and complete the tasks.

  1. Write down all the names of the chef's technological processes (1b.)
  2. Choose the correct option (1,5b.):

- What is the main difference between frying and deep frying?

a) Frying uses less oil than deep frying.

b) Deep frying involves submerging food in hot oil.

c) Frying is typically done at a higher temperature than deep frying.

d) Deep frying is a healthier cooking method than frying.

- What is the primary characteristic of stir-frying?

a) Slow cooking over low heat

b) Cooking food submerged in oil

c) Rapid cooking with constant stirring

d) Cooking in a large amount of oil

- Which method involves cooking food by completely immersing it in hot oil

a) Shallow frying

b) Baking

c) Poaching

d) Deep frying

3. Write down 15 (in total) names of restaurant equipment, inventory, tableware (1,5b.)

4. Translate into English (2b.)

Головним видом устаткування залів у ресторанах, кафе, барах, їдальнях є меблі. Вони повинні бути зручними, комфортабельними та за зовнішнім виглядом, стилем, формою, розташуванням мають гармоніювати з архітектурним і декоративним оформленням залу.

Меблі та устаткування залів умовно поділяються на дві групи:

  1. Меблі для приймання їжі.

 

 

  1. Меблі та устаткування для зберігання і транспортування посуду, страв.

Меблі для приймання їжі представлені наступними видами:

-         столи: обідній, ресторанний, бенкетний, фуршетний, дитячий, спеціальний, кафетерійний.

-         меблі для сидіння: стілець, крісло, напівкрісло, лава-диван, табурет барний, бенкетка.

5. Put the words into the right order to make questions (2b):

1) you/ a cup/ do/ coffee/ want/ of?

2) help/ can/ us/ you?

3) lunch/ can/ we/ where/ have?

4) change/ I/ cauliflower /may/ red cabbage /for?

5) we/ have/ can/ when/ lunch?

6) speak/ can/ to the / I/ head-waiter ?

7) I/ you/ can/ help?

8) like/ have/ you/ to/ would/ dinner?

6. Write down your autobiography or resume, of your choice (4b).

docx
Додано
11 лютого
Переглядів
33
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку