Презентація "Бібліомікс новинок"

Про матеріал
Запрошую вас до перегляду новинок книг професійного напрямку. Палітра посібників надасть вам можливість краще зрозуміти вашу професію, реалізувати нові проєкти, задуми, сформувати цілі, як сенс професійної кар’єри. Мій бібліомікс буде цікавий кожному, хто цікавиться новинками в галузі громадського харчування, торгівельного профілю, гірничої промисловості, матеріалознавства, електротехніки і не мислить свого розвитку професійного зростання без освіти. В бібліотеці сучасного здобувача професійної (професійно-технічної) освіти мають бути підручники сучасних педагогів, які діляться досвідом сучасних напрацювань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бібліомікс НОВИНОКALLPPT.com _ Free Power. Point Templates, Diagrams and Charts. Підготувала бібліотекарка Олена Пшеничка-Дрох У бібліотеку сучасного здобувача професійної (професійно-технічної) освіти

Номер слайду 2

Запрошую вас до перегляду новинок книг професійного напрямку. Палітра посібників надасть вам можливість краще зрозуміти вашу професію, реалізувати нові проєкти, задуми, сформувати цілі, як сенс професійної кар’єри. Мій бібліомікс буде цікавий кожному, хто цікавиться новинками в галузі громадського харчування, торгівельного профілю, гірничої промисловості, матеріалознавства, електротехніки і не мислить свого розвитку професійного зростання без освіти. В бібліотеці сучасного здобувача професійної (професійно-технічної) освіти мають бути підручники сучасних педагогів, які діляться досвідом сучасних напрацювань.

Номер слайду 3

Книги, які надійшли в жовтні 2021 року

Номер слайду 4

Книги, які надійшли в жовтні 2021 року. УДК 621.791(075)Б 95 Биковський О. Г. Зварювання, різання й контроль якості під час виробництва металоконструкцій: підруч. для здобувачів проф. (проф.-техн.) освіти. – Київ: Основа, 2021. – 400 с.: іл., фот. У підручнику висвітлено технологію зварювання і термічного різання, розглянуто сучасне вітчизняне й імпортне устаткування для цих видів обробки. Наведені відомості із суміжних галузей знань (матеріалознавчого, електротехніка, фізика тощо) сприятимуть кращому розумінню суті процесів, що відбуваються в оброблюваних матеріалах під час їх нагрівання й прийомі зварювання й термічного різання. Автором зібрано і систематизовано інформацію про сучасні найбільш поширені способи зварювання і різання деталей та вузлів із різноманітних металів і надано рекомендації щодо техніки і технології їх виготовлення.r

Номер слайду 5

Книги, які надійшли в жовтні 2021 року. УДК 622.2(075)Г 51 Сиротюк В. Г., Куліченко Ю. І., Янюк Т. С. та ін. Гірничі роботи: підруч. для здобувачів проф. (проф.-техн.) освіти.‒ Чернівці: «Букрек», 2021. ‒ 136с.: іл. Підручник відповідає навчальній програмі та перелікові фахових компетенцій Державних стандартів професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Гірник з ремонту гірничих виробок», «Гірник очисного забою», «Гірник підземний», «Електрослюсар підземний», «Прохідник», «Машиніст електровоза», «Люковий (гірничі роботи)», «Машиніст бурової установки», «Машиніст навантажувально-доставочної машини», «Машиніст скреперної лебідки», «Кріпильник». Навчальне видання висвітлює теоретичні засади предметів «Основи гірничої справи» і «Слюсарна справа», зокрема базові відомості про розробку родовищ, способи видобування, проведення гірничих виробок, кріплення, інформацію щодо слюсарних інструментів, обладнання, механізмів і машин та ін. Підручник призначений для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти виробничого напряму, також може бути корисний студентам закладів вищої освіти та інженерно-технічним працівникам промислових підприємств.r

Номер слайду 6

Книги, які надійшли в жовтні 2021 року. УДК 339.166.82: 658.8-051(075)Ж 34 Жарікова Л. Інтегрований курс підготовки продавця продовольчих товарів: під- руч. для здобувачів проф. (проф.-техн.) освіти/ Людмила Жарікова, Надія Ломакіна. – Київ: Грамота, 2021. – 176 с.: іл., фот. Підручник відповідає навчальній програмі та переліку професійних компетентностей стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О 5220. G 47.1-2-2018 із професії «Продавець продовольчих товарів». У видані подано організацію торговельно-технологічного процесу в магазинах продовольчих товарів у різних відділах торговельного підприємства. Для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти та викладачів.

Номер слайду 7

Книги, які надійшли в рамках акції «Подаруй книгу бібліотеці»

Номер слайду 8

Книги, які надійшли в рамках акції «Подаруй книгу бібліотеці»УДК 622.234(075):621.31:658.26 Е45 Електрифікація гірничих робіт: Підручник. - Вид. 2-е, допрац. та доп. / Г. Г. Півняк, М. М. Бєлий, Л. П. Ворохов, В. Т. Заїка, Ю. М. Зражевський, Ю. Т. Разумний, А. Я. Рибалко, В.І. Тесленко, Ф. П. Шкрабець; За ред. академіка НАН України Г. Г. Півняка. — Дніпропетровськ: Національний гірничий університет, 2005. - 615 с. Іл. 138. Табл. 40. Бібліогр.: 52 назви. Розглянуто електрообладнання та електропостачання гірничого виробництва. Наведено спільні для шахт та рудників відомості з основ електропостачання. Приділено увагу особливостям електрифікації шахт і рудників, а також методам її проектування. Для здобувачів освіти, які навчаються за спеціальностями з напряму “Гірництво”. Може бути використаний також студентами електротехнічних спеціальностей, аспірантами, науковцями у сферах проектування та експлуатації систем електропостачання гірничих робіт.

Номер слайду 9

Книги, які надійшли в рамках акції «Подаруй книгу бібліотеці»Апопій В. В., Міщук І. П., Ребицький В. М., Рудницький С.І., Хом`як Ю. М. Організація торгівлі: Підручник. 2-ге видання., перероб. та доп. Київ. Центр учбової літератури. 2018. С. 632. Голошубова Н. О. Організація торгівлі: підручник. – 2-ге вид., перероб. та доп. Київ. Київ. нац. торг.-економ. Ун-т. 2012. С. 680. У підручнику висвітлені нові теоретичні положення і наукові підходи, які базуються на теоріях систем та організації, розглядаються сучасні концепції і тенденції, наукові обґрунтування організаційних структур і моделей, розкриті закони і принципи організації, умови їх реалізації, єдність структури і організаційних процесів, суть і зміст синергетики в організації торгівлі. У підручнику розглядаються питання структурно-територіальної організації роздрібної та оптової торгівлі, формування корпоративних і франчайзингових торговельних мереж, організації процесу продажу товарів і обслуговування покупців у магазинах, розвитку позамагазинних форм роздрібного продажу товарів, організації товаропостачання роздрібної торговельної мережі, розвитку різних видів посередників в оптовій торгівлі, складської мережі, організації технологічних процесів на складах та їх ефективності, розвитку упаковки та організації роботи з нею в торгівлі, організації перевезення товарів. УДК 339.17 (075)О 64

Номер слайду 10

Запрошую до бібліотеки

pptx
Додано
18 лютого
Переглядів
122
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку