Контрольна робота з математики для учнів 6 класу на тему "Рівняння"

Про матеріал

Контрольна робота з математики для учнів 6 класу на тему "Рівняння" в двох варіантах. Робота містить 4 завдання: 1 завдання - рівняння початкового рівня; 2 - рівняння середнього та достатнього рівнів; завдання 3-4 - задачі, що розв'язуються за допомогою рівнянь.

Перегляд файлу

Варіант №1

  1. Розв’яжіть рівняння
  2. Знайдіть корінь рівняння
  3. На заводі в трьох цехах працює 626 чоловік. У першому цеху працює у 2 рази більше людей, ніж у другому, а в третьому – на 142 чоловіка більше, ніж у другому. Скільки чоловік працює у другому цеху?
  4. За три тижні відремонтували 69 км дороги. За перший тиждень відремонтували дороги, відремонтованої за третій тиждень, а за другий – 70% дороги, відремонтованої за третій тиждень. Скільки кілометрів дороги ремонтували кожного тижня?

Варіант №2

  1. Розв’яжіть рівняння
  2. Знайдіть корінь рівняння
  3. Між трьома школами розподілили 509 кг бананів, причому в одну школу відправили бананів у 7 разів більше, ніж у другу, а в третю – на 158 кг більше ніж у другу. Скільки бананів відправили в другу школу?
  4. За три дні туристи пройшли 48 км. За другий день вони пройшли 60% відстані, пройденої за перший день, а за третій – відстані, пройденої за перший день. Скільки кілометрів проходили туристи кожного дня?

 

docx
Додано
30 серпня 2018
Переглядів
13265
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку