Контрольна робота з теми «Рух і взаємодія.Закони збереження»

Про матеріал
Контрольна робота містить завдання на основі вивченого матеріалу з теми "Рух і взаємодія.Закони збереження» . Завдання у вигляді тестів, а також потребують відкритих відповідей. Запитання є зрозумілими для учнів. За бажанням вчителя кількість запитань та іх зміст можна корегувати або доповнювати.
Перегляд файлу

Контрольна робота 7 з теми «Рух і взаємодія.Закони збереження»

1.(2б)Камінь  падає без початкової швидкості. Опором повітря знехтувати. Укажіть правильні твердження.

А.Імпульс каменя збільшується.  Б.Потенціальна енергія каменя збільшується.    В. Кінетична енергія каменя зменшується.   Г.Повна механічна енергія не змінюється.

2.(3б)Куля  масою 100г рухається в повітрі. У момент коли куля знаходилася на висоті 12м, швидкість її руху дорівнювала 8м/с. Установіть відповідність між фізичними величинами, які характеризують стан кулі, та числовим значенням цієї величини в одиницях СІ.

1.Імпульс

А.  0,8

2.Кінетична енергія

Б.  1.0

3.Потенціальна енергія

В.   3.2

4.Повна механічна енергія

Г.   12.0

 

Д.   15.2

 

3.(3б)М'яч кинутий вертикально вгору зі швидкістю 10м/с. На якій висоті кінетична енергія  дорівнює потенціальній енергії м'яча?

 

4.(3б)Вагон масою 50т, що рухається зі швидкістю 0,6м/с наштовхується на упорний буфер. Якою є жорсткість пружини буфера, якщо внаслідок удару її максимальне стиснення становило 8см. Втратами механічної енергії знехтувати.

docx
Додано
23 травня 2020
Переглядів
3180
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку