Контрольні питання і завдання для визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування тістечок і тортів" для учнів професії "Кондитер".

Про матеріал
Контрольні питання і завдання для визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування тістечок і тортів" для учнів професії "Кондитер".
Перегляд файлу

 

Контрольні запитання і завдання з теми: Приготування тістечок»

 

І варіант

 

1.  Дайте загальну характеристику тістечок.

2.  Назвіть асортимент бісквітних тістечок.

3.  Приготуйте тістечко бісквітне «Лісовий зруб».

4.  Які  відмінності  існують  у  приготуванні  бісквітних тістечок?

5.  Які особливості приготування бісквітних тістечок буше?

6.  Приготуйте тістечко буше «Шоколадно-бісквітне».

7.  Назвіть асортимент пісочних тістечок без крему.

8.  Які особливості приготування пісочного тістечка «Горішок»?

9.  Назвіть асортимент шарових тістечок.

10.  Складіть схему приготування бісквітне тістечко «Рулет трюфельний»

11.  Назвіть вимоги до якості крихтових тістечок.

12. Яких правил необхідно дотримуватися при приготуванні заварних тістечок з масляним кремом?

 

 

ІІ варіант

 

  1. Назвіть способи оздоблення пісочних тістечок «Кошики».
  2. Які відмінності у приготуванні тістечок з шарового напівфабрикату  «Муфточка» і трубочки шарової з кремом?
  3. Приготуйте тістечко «Пісочне, глазуроване помадою».
  4. У чому полягає особливість глазурування заварних тістечо помадою?
  5. Які існують правила заповнення кремом порожнин заварних тістечок?
  6. Назвіть особливості приготування напівфабрикатів для крихтових тістечок.
  7. Які способи оздоблення крихтового тістечка «Картопля»?
  8. Складіть схему приготування тістечка «Пісочне, глазуроване помадою».
  9. Які можливі дефекти тістечок «Буше?
  10.  Назвіть вимоги до якості пісочних тістечок.
  11.  Чим відрізняється білково-повітряне тісто від мигдального?
  12.  Які недоліки можуть виникнути при приготувнні та випіканні мигдального тіста?

ІІІ варіант

 

  1. Назвіть асортимент повітряних тістечок.
  2. У чому полягає особливість приготування тістечко бісквітне «Фруктово-желейне»?
  3. Яких санітарних правил необхідно дотримуватись при приготуванні бісквітних тістечок з білковим кремом?
  4. Приготуйте тістечко «Язички шарові».
  5. Назвіть вимоги до якості повітряних тістечок.
  6. Складіть схему приготування тістечко «Картопля глазурована».
  7. Які можливі дефекти шарових тістечок?
  8. Назвіть асортимент бісквітних тістечок з масляним шоколадним кремом.
  9. Назвіть особливості приготування тістечко бісквітне «Буше з білковим кремом, глазуроване помадою».
  10.  Назвіть строк реалізації пісочних тістечок з білковим та масляним кремом.
  11.  Приготуйте бісквітне тістечко «Буше повітряне».
  12.  Дайте загальну характеристику заварним тістечкам.

 

docx
Додано
27 квітня 2020
Переглядів
942
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку