17 липня о 18:00Вебінар: Відеоуроки: як створювати якісний контент для Ютубу

Контрольні питання і завдання. Матеріал до уроків виробничого навчання з теми: "Приготування бісквітного тіста та виробів з нього" для учнів професії "Кондитер".

Про матеріал

Контрольні питання і завдання для визначення рівня знань учнів на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування бісквітного тіста та виробів з нього"для учнів професії "Кондитер".

Перегляд файлу

Контрольні запитання і завдання з теми: «Приготування бісквітного тіста та виробів з нього».

 

І   варіант

 

 

  1. Які види бісквітного тіста можна приготувати?
  2. Як приготувати масляний бісквіт з розпушувачами і без них?
  3. Приготуйте бісквіт «Буше».
  4. Яка особливість приготування печива «Легкий бісквіт»?
  5. Які вироби випікають з масляного бісквіту?
  6. Який асортимент кексів готують із масляного бісквітного тіста?
  7. Назвіть послідовність приготування бісквіту основного теплим способом.
  8. Як відрізняється температурний режим випікання бісквіту в формах від випікання на листах (розмазки)?
  9. Назвіть недоліки випікання бісквіту «Буше».
  10. Накресліть схему приготування бісквіту «Нового».

 

 

ІІ  варіант

 

 

  1. Яка особливість приготування бісквіту основного?
  2. Яке борошно краще використовувати для його приготування і чому?
  3. Для чого додають картопляний крохмаль при приготуванні  бісквітного  тіста?
  4. Які є способи приготування масляного бісквіту і чим вони відрізняються?
  5. Назвіть правила приготування і випікання бушеток.
  6. Які правила формування і випікання кексів залежно від їхньої маси?
  7. Чим відрізняється приготування бісквітного рулету і бісквітного пирога?
  8. Яка відмінність у приготуванні кексів «Столичного», «Чайного», «Сирного»?
  9. Як оздоблюють поверхню кексів після випікання?
  10. Накресліть схему приготування масляного бісквіту.

 

 

ІІІ  варіант

 

 

  1.  Які напівфабрикати готують з основного бісквіту і за якого температурного режиму?
  2. Чим відрізняється бісквіт «Новий» від бісквіту основного і для яких виробів його використовують?
  3. Які недоліки можуть виникати при приготуванні та випіканні бісквітного тіста?
  4. Які вироби випікають з бісквіту «Буше»?
  5. Які недоліки бісквіту «Буше», і чи можна їх виправити?
  6. Чим відрізняється приготування бісквіту основного холодним способом від бісквіту основного приготовленим теплим способом?
  7. Назвіть асортимент виробів з бісквіту «Буше».
  8. Яка особливість приготування бісквітного пирога «Балтика»?
  9. Які вимоги висуваються до основної сировини, що використовують для масляного бісквіту?
  10. Накресліть схему приготування бісквіту з наповнювачами.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

158

docx
Додано
8 квітня
Переглядів
172
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку