Контрольні запитання до теми: "Приготування супів"

Про матеріал
Контрольні запитання до теми: "Приготуання супів" для учнів ПНЗ, які здовають професію кухар 4 розрряду
Перегляд файлу

Контрольні запитання до теми: «Приготування супів»

  1. Які ви знаєте види бульйонів?
  2. Що таке відтяжка?
  3. Яку страву готують на концентрованому бульйоні?
  4. Чим відріняється флотський борщ від українського?
  5. Якою формою нарізки нарізають овочі для приготування розсольнику?
  6. Від чого залежить форма нарізання овочів для юшок?
  7. Яка температура подавання перших страв?
  8. Коли у перші страви закладають приправи та спеції?
  9. На які групи поділяють супи за температурою подавання?
  10.  Як поділяють перші страви за характером рідкої основи?
  11.  Який термін зберігання заправних супів?
  12.  Чим відрізняється солодкий суп від киселів?
docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
967
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку