Контрольні запитання до теми: "Приготування соусів"

Про матеріал
Контрольні запитання до теми: "Приготування соусів" для учнів професійних навчальних закладів, які здобувають професію кухар 4 розряду
Перегляд файлу

Контрольні запитання до теми: «Приготування соусів»

  1. Які ви знаєте похідні соусу білого основного?
  2. Які ви знаєте похідні соусу червоного?
  3. Для чого соуси защипують вершковим маслом?
  4. Від чого залежить консистенція соусів?
  5. Які вимоги висуваються до соусів молочних?
  6. Які ви знаєте похідні соусу сметанного?
  7. До яких страв подають соус сметанний та його похідні?
  8. До яких страв подають солодкі соуси?
  9. Який соус додають до смаженої риби?
  10. Які бувають види борошняних пасеровок?
  11. Які ви знаєте холодні соуси?
  12. Які ви знаєте маринади?
docx
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
895
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку