Кросворд до теми "Сплави заліза"

Про матеріал
Для роботи пропоную учням диференційовані завдання до кросвордів, які відрізняються як за змістом, так і за об’ємом. Варіанти С прості, вимагають репродуктивного відтворення навчального матеріалу. До варіантів підвищеної складності включаю завдання, які вимагають від учнів глибокої теоретичної підготовки. Як творчі завдання пропоную учням завдання по самостійному складанню кросвордів. Результати такої самостійної роботи потім обговорюємо на уроках, або пропоную учням паралельного класу для роботи на уроці. В цьому випадку - це діяльність з метою застосування їх опорних знань і умінь при виконанні творчих завдань, які потребують фантазії, уяви, порівняння, аналогії
Перегляд файлу

 Кросворд до теми «Сплави заліза»

Для роботи пропоную учням диференційовані завдання до кросвордів, які відрізняються як за змістом, так і за об’ємом. Варіанти С прості, вимагають репродуктивного відтворення навчального матеріалу. До варіантів підвищеної складності включаю завдання, які вимагають від учнів глибокої теоретичної підготовки.

Як творчі завдання пропоную учням завдання по самостійному складанню кросвордів. Результати такої самостійної роботи потім обговорюємо на уроках, або пропоную учням паралельного класу для роботи на уроці. В цьому випадку - це діяльність з метою застосування їх опорних знань і умінь при виконанні творчих завдань, які потребують фантазії, уяви, порівняння, аналогії.

 

 

Завдання: відгадавши та заповнивши кросворд, у виділеному вертикальному стовпчику отримаєте прізвище українського вченого, чиє ім’я носить один з мостів через Дніпро та інститут Електрозварювання у столиці нашої країни – Києві.

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Одна з властивостейзагартованих сталей.
  2. Продукт первинної переробки залізних руд.
  3. Сплав заліза.
  4. Сталі із спеціальними властивостями.
  5. Спосіб змінювання властивостей сплавів без зміни їхнього складу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Хімія, Інші матеріали
Додано
13 квітня 2023
Переглядів
102
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку