КТП.Трудове навчання.8 клас. ІІ семестр

Про матеріал
Календарно-тематичне планування з трудового навчання для 8 класу на ІІ семестр, складено для класів без поділу. Програма: 5 – 9 класи – «Навчальна програма з трудового навчання для загальноосвітніх навчальних закладів. 5 – 9 класи» (оновлена), затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804;
Перегляд файлу

Календарно-тематичне планування з трудового навчання на ІІ семестр

Програма: 5 – 9 класи – «Навчальна програма з трудового навчання для загальноосвітніх навчальних закладів. 5 – 9 класи» (оновлена), затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804;

8 клас

 

Зміст

Дата

Прим.

 

Проєкт: Чохол для кружки

Основна технологія: технологія в’язання спицями

Додаткова технологія: технологія в’язання гачком

 

 

  1.  

 Інструктаж із безпеки праці. Вибір та обґрунтування теми проєкту. Планування роботи з виконання проекту.

 

 

  1.  

Проектування методом біоформ. Графічне зображення

 

 

  1.  

Добір конструкційних матеріалів та інструментів для виготовлення підставки. Добір схеми.

 

 

  1.  

Виготовлення виробу.

 

 

  1.  

Виготовлення виробу.

 

 

  1.  

Виготовлення виробу.

 

 

  1.  

Оздоблення виробу.

 

 

  1.  

ВТО виробу. Захист проєкту.

 

 

 

тематична

 

 

 

Проєкт: Писанка

Основна технологія: технологія виготовлення писанок

Додаткова технологія: технологія виготовлення виробів із бісеру

 

 

  1.  

Вибір та обґрунтування теми проєкту (виду писанки). Конструювання малюнка писанки методом фантазування або біоформ. Моделі-аналоги.

 

 

  1.  

Добір конструкційних матеріалів та інструментів для оздоблення писанки. Підготовка основи писанки до оздоблення.

 

 

  1.  

Оздоблення основи писанки бісером.

 

 

  1.  

Виготовлення бісерної  писанки.

 

 

  1.  

Виготовлення бісерної  писанки.

 

 

  1.  

Виготовлення бісерної  писанки.

 

 

  1.  

Оздоблення виробу. Захист проєкту.

 

 

 

Проєкт: Салат

Основна технологія: технологія приготування  їжі. Додаткові технології: технологія формування культури споживання їжі;технологія сервірування столу

 

 

  1.  

Планування роботи з виконання проєкту. Страви з овочів. Види салатів.

 

 

  1.  

Технологія приготування салатів. Види нарізання овочів.

 

 

  1.  

Приготування салатів. Правила безпечної праці з електроприладами, з гострими предметами.

 

 

  1.  

Узагальнення вивченого матеріалу.

 

 

 

тематична

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Сагура Галина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Сагура Галина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
8 січня 2020
Переглядів
4237
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку