Лайфхаки із вивчення англійської для школярів

Про матеріал
Вивчення англійської мови школярам є надзвичайно корисним та відкриває двері в нові світи і допомагає знайти нових друзів. Але, правду кажучи, інколи підручники та робочі зошити можуть здатися трохи нудними. Тому тримайте декілька лайфхаків для веселішого та більш ефективного поглиблення знань англійської мови
Перегляд файлу

Лайфхаки із вивчення англійської для школярів

Вивчення англійської мови школярам є надзвичайно корисним та відкриває двері в нові світи і допомагає знайти нових друзів. Але, правду кажучи, інколи підручники та робочі зошити можуть здатися трохи нудними. Тому тримайте декілька лайфхаків для веселішого та більш ефективного поглиблення знань англійської мови:

В першу чергу, знайдіть викладача чи курси англійської мови для школярів, які будуть подобатись вам. Наприклад, в міжнародній школі Helen Doron English всі курси для підлітків містять цікаві та актуальні теми для школярів і доповнюються енциклопедичними знаннями.

А ще заняття можуть проводитись в навчальному центрі або Online, що також дуже подобається сучасним школярам.

Улюблена музика

Зробіть свій плейлист багатомовним! Відпочивайте під улюблені англійські пісні, а потім знаходьте текст. Підспівування – це також спосіб запам’ятати нові слова та вирази.

Соцмережі з користю

Змініть налаштування мови у своїх облікових записах у соціальних мережах. Англійська мова на гаджетах познайомить вас із новими словами у знайомому вам контексті. Тож час витрачений на стрічку в інстаграмі стане більш продуктивним! Також можна слідкувати за англомовними акаунтами, що розширить ваш активний словниковий запас.

Особистий щоденник

Заведіть щоденник англійською мовою. Напишіть про свій день, майбутні плани, захоплення чи навіть мрії. Це спонукає перекладати звичні фрази на англійську мову та швидше інтегрувати у мову.

Іноземні друзі

Знайдіть інтернет-друга, що вільно володіє англійською чи так само прагне навчатися. Наявність друга, з яким можна практикувати англійську, може змінити все. Шукайте в Інтернеті програми мовного обміну або спілкуйтеся з друзями, які також навчаються та готові обмінюватись порадами.

Фільми

Дивіться вже знайомі вам фільми чи мультфільми  англійською. Ви здивуєтеся, скільки користі ви отримаєте із легкістю. Ось декілька рекомендацій:

Матильда (1996). Цей класичний фільм про юну дівчинку з надзвичайними здібностями, яка використовує свої здібності, щоб боротися з несправедливістю та допомагати іншим. Це надихаюча та зворушлива історія, яка сподобається глядачам будь-якого віку.

Чарлі та шоколадна фабрика (2005). Цей фантастичний фільм заснований на популярній книзі Роальда Дала. Йдеться про бідного хлопчика на ім’я Чарлі Бакет, який виграє екскурсію по шоколадній фабриці ексцентричного Віллі Вонки. Фільм сповнений візуальних ефектів, пісень та танців, і він обов’язково розважить дітей.

Лев, чаклунка та шафа (2005). Цей фільм заснований на класичній дитячій книзі К.С. Льюїса. Йдеться про чотирьох дітей, які евакуйовуються з Лондона під час Другої світової війни та знаходять портал до чарівного світу Нарнії. Фільм сповнений пригод, чудес та важливих життєвих уроків.

Усі ці фільми добре зняті, мають захоплюючі сюжети та відповідні для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Вони також є чудовим способом для дітей вивчити нову словниковий запас та вдосконалити свої навички розуміння мови на слух.

Пам’ятайте, для результату головне – отримувати задоволення! Чим більше вам подобається вивчати англійську, тим легше буде досягнення цілі. Отож, покваптесь, вмикайте улюблену музику та готуйтеся вдосконалювати свої знання англійської!

 

 

docx
До підручника
Англійська мова (8-й рік навчання) 8 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
11 жовтня
Переглядів
36
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку