Льюїс Керролл "Аліса в Країні Див". Знайомство з твором та героями

Про матеріал
Презентація за твором Льюїс Керролл "Аліса в Країні Див". Знайомство з текстом та героями
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Аліса в Країні Див. Добре вам! Якщо ви хочете зануритися у найяскравішу казку, вам обов'язково потрібно прочитати "Алісу в Країні Див". Ця чудова книга наповнена неймовірними пригодами та магією, вона захопить як дітей, так і дорослих.автор Світлана Істоміна

Номер слайду 2

Головні персонажіАліса. Смілива та цікава дівчинка, що відправилася у захоплюючу подорож казковим світом. Кішка в шляпіТаємничий та розумний персонаж, завжди готовий допомогти Алісі. Білий Кролик. Поспішає завжди та завжди на чомусь пізно, що веде до численних пригод.

Номер слайду 3

Подорож країною Див1 Зустріч з Капелюшником. Безлад і абсурд створюють непередбачувані обставини.2 Танець Страусів. Незвичайний та кумедний танець, що змушує посміхатися.3 Вечір чаю з Безумком. Сюрреалістична та весела сцена в загадковому саду.

Номер слайду 4

Магічне уявлення1 Пригоди та Фантазія. Неймовірні пригоди переплітаються з фантастичними образами.2 Магія та Чудо. Казковий світ, де реальність розмивається з фантазією.3 Шаленство та Взаєморозуміння. Несподівані обставини спонукають персонажів розуміти одне одного.

Номер слайду 5

Таємниці і Загадки. Загадки. Таємничі загадки кожного персонажу додають казці інтриги. КлючіКлючі до розгадки таємниць, які рятують героїв у складних ситуаціях. Час. Магічний годинник як символ утрати часу та відновлення дій.

Номер слайду 6

Казкові ПейзажіЗачарований Ліс. Таємничі дерева та казкова атмосфера заплутають будь-кого. Магічний Сад. Квіти та ліки, які змінюють розмір героїв та навколишній світ. Фантастичний Пейзаж. Неймовірні краєвиди, що вражають уяву та створюють магічну атмосферу.

Номер слайду 7

виховні джерела. Філософські вислови. Цитати та вислови, що залишають позахоплюючий відбиток у читачів. Моральні нотатки. Казковий світ допомагає дітям зрозуміти важливі життєві дійсності.Іронічні жести. Аліса вчить розрізняти справедливість, толерантність та доброту.

Номер слайду 8

Цікаві Художні Образи. Відбиття в дзеркаліТема внутрішнього відображення та зовнішньої реальності. Перевернуті враження. Змішання фантазії та дійсності вводить у захоплюючий стан. Вихід за межі щоденностіСтворення нових світів та переосмислення реальності.

Номер слайду 9

Захоплива Дитяча Література. Мудра МоральІсторії про добро, справедливість та любов до пригод. Енергія І Пригоди. Книги, що надихають на нові відкриття та навчання через пригоди. Фантазія І Творчість. Розвиток уяви та творчого мислення у дітей через фантастичні світи.

Номер слайду 10

Закінчення Казки1865 Рік публікаціїПерша публікація "Аліси в Країні Див" відбулася у 1865 році.2 Томи. Книга вийшла у двох окремих томах з ілюстраціями.

pptx
Додано
25 лютого
Переглядів
102
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку