Манднівка книжковим містом

Про матеріал
Бібліотечний урок для учнів 2 класу "Мандрівка книжковим містом" презентація.Є книг багато – радісних, печальних. Товстих, тонких, барвистих, наче жар. Але одна – книжкам усім начальник, І звуть її по-простому – Буквар.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Мандрівка книжковим містом» Бібліотечний урок для учнів 2 класу

Номер слайду 2

Ласкаво просимо в королівство Книги!Із нього слів не вируба сокира, Це маленятам кращий в світі дар, І мова в нім – легка, співуча, щира, Дитячі душі гріє віна – Книга.Є книг багато – радісних, печальних. Товстих, тонких, барвистих, наче жар. Але одна – книжкам усім начальник, І звуть її по-простому – Буквар.

Номер слайду 3

Веселе місто Алфавіт,Йому сьогодні наш привіт!До нього нам лягає путь —У ньому літери живуть. Живуть там літери в словах,А кожне слово — звір чи птах,Травиця чи барвистий цвіт. Отож в похід за мною вслід!

Номер слайду 4

А вода це справжнє диво!Як прожити без води? З нею ми завжди щасливі, З нею в нас нема біди. Є вода — ростуть рослини: Ліс, сади, рясні поля. Це чудово для людини І радіє вся Земля.

Номер слайду 5

Плавають в водичці діти,Риби у воді живуть. Розцвітають в лузі квіти.І рясні дощі ідуть. Кругообіг повсякчасно. На Землі вода веде. Тож з водою всім прекрасноІ біди нема ніде!

Номер слайду 6

трудомісткий процес створення книжки

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Дорога нам книга кожна,Нам без книг ніяк не можна,Нам без книг ніяк не можна!Голоси дзвенять навкруг. А як часом книга хвора —Значить в тім вина. Ми її підклеїм швидко —Враз одужає вона!

Номер слайду 16

фізкультхвилинка

Номер слайду 17

Усе чим ви цікавитесь,Ви знайдете в книжках. На всі питання – відповідіНа їхніх сторінках. Книг у світі дуже багатоі всі вони зберігаються у бібліотеці.

Номер слайду 18

О, скільки в цьому будинку книг!Уважно придивися -Тут тисячі друзів твоїх. На полицях вляглися. Вони поговорять з тобоюІ ти, мій юний друг,Весь шлях історії земноїЯк би побачиш раптом ... Бібліотека

Номер слайду 19

Ми прощаємось із вами. Ви частіше до нас ходіть. Просимо, чистими руками Наші книжечки беріть. 

pptx
Додано
18 жовтня
Переглядів
4
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку